• Stránka 1 z 1
Re: WINDOWS 8
Dentoss97 píše:AKo vnimate WIndows 8
Pre mna je osmička dizajnovo "príjemná"

-
lcboss - Profesionál
ten system je rychly a muzu si tam prispusobit okna za 7ky by jsem ho nemenil zvykl sem si na nej

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
+ rychlost (a to nehovorim s pouzitim SSD)
+ stabilita
+ dostupnost sw a drriverov
+ spatna kompatibilita
+ shop
- uzivatelske prostredie pre "xpeckarov"
+ stabilita
+ dostupnost sw a drriverov
+ spatna kompatibilita
+ shop
- uzivatelske prostredie pre "xpeckarov"
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Ja ho mám , spokojnosť ale stiahol som si doňho lištu zo 7mičky ..
-
Bonsajcek - Pokročilý
na deň som si ju odskúšal a luxus rýchlosť aj bez SSD no problém s drivermi ma prinútil späť k sedme
ale som veľmi rád že dali start lebo mi to na školských noťáskoch fest vadilo keďže všetko mi trvalo o dosť pomalšie s použitím metra

-
frenkie0902 - Amatér
Dizajnovo je v pohode Ale aj tak je best Window 7 alebo staré dobré Xpčko 

-
MaxiiiiK - Amatér
Stačí si zvyknout na prostředí, je to v podstatě Win 7 v bleděmodrém. Většinu aplikací, co tam ten systém má od začátku sice nevyužiješ, ale jsou tam
. Je rychlejší a můžeš si ho upravit, aby vypadal jako win 7. Není nač si stěžovat, mám ho pár dní a jsem s ním velmi spokojený 

Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
To mate pravdu windows 7 forever
Ake nedalo sa nic robit a zo Windows 8 som celkom spokojny

-
Dentoss97 - Amatér
nech sa nejako dorieši kompaktibilita starých hier a som W8 otvorený 

-
frenkie0902 - Amatér
-
zombiehns - Spamerův sluha
Windows 8 se mi designově líbí.
V nové verzi, kterou si zdarma mohli uživatelé zakoupenéhe systému aktualizovat, má už i tlačítko start, které sice není tak úplně normální jako třeba u W7, ale je tam.
Dobrou věcí je, že w8 se dá překopat tak, aby vypadal naprosto stejně, jako w7 (lišta start, nabídka start, ikony apod.)
Malé zklamání u čistě w8 je, že se mi nehodí pro normální PC, ale obchodníci jej tam cpu jedna radost.
W8 je dle mého názoru pro dotykové notebooky díky možnosti přepínání ploch jako na smartphonu či tabletu a pro normální notebook/PC je tahle věc čistě nepraktická.
V nové verzi, kterou si zdarma mohli uživatelé zakoupenéhe systému aktualizovat, má už i tlačítko start, které sice není tak úplně normální jako třeba u W7, ale je tam.
Dobrou věcí je, že w8 se dá překopat tak, aby vypadal naprosto stejně, jako w7 (lišta start, nabídka start, ikony apod.)
Malé zklamání u čistě w8 je, že se mi nehodí pro normální PC, ale obchodníci jej tam cpu jedna radost.
W8 je dle mého názoru pro dotykové notebooky díky možnosti přepínání ploch jako na smartphonu či tabletu a pro normální notebook/PC je tahle věc čistě nepraktická.
-
PajaS - Drbna
• Stránka 1 z 1