• Stránka 1 z 1
FPS problem
zdravím , čital som tu na fore dve temy s fps no mam iny problem šlapalo mi gočko na 120 fps loby v hre tych 80 bolo celkom dlho 4 - 6 mesiacov včera som robil cez wokbench v cs:go cez konzolu skin spravil som par screenov zrazu to zacalo strasne lagovat tak som to minimalizoval robil neco v ps s tymy screenmi a potom s:go prestalo pracovat ako ždy ked ho mam dlho zapnute a viem že to nerobi len mne potom po chvili som ho zapol šlapalo v poradku loby 120 fps jak ždy žadne sekanie jak po tom screene , išli sme competitive s kamaratmi ako vždy a zrazu ked nas hodilo do hry zrazu strašne sekano som sa hybal proste sa to nedalo hrat pozrem a vydim 10 fps pozeram wtf tak som restartoval cs nepomohlo dal šetko na low dalo mi to tch 25 ale to je stale málo orpoti tomu čo som mal restartoval som pc a stale nepomohlo neviete náhodov nekdo čo stým ? 

-
Malinky - Kolemjdoucí
FPS problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS problem
ono ja ine hry už moc nehrám
neskušal som preinstaloval som csko stahol nove ovladače na grafiku a porobil par nastaveny čo som pogooglil a už to ide na tych 60-70 takže možte zrejme LOCK

-
Malinky - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1