• Stránka 1 z 1
Problém
Ahoj,
dneska mi přišel nový notebook (win8). A nemůžu tady najít %appdata%, nevíte kde bych je mohl najít nebo jak je tam přidat? A když jsem stáhnul tady z GS minecraft, tak jsem to v pohodě nainstaloval, ale nevím kam se mi nainstaloval ten launcher.. Prosím o pomoc.
dneska mi přišel nový notebook (win8). A nemůžu tady najít %appdata%, nevíte kde bych je mohl najít nebo jak je tam přidat? A když jsem stáhnul tady z GS minecraft, tak jsem to v pohodě nainstaloval, ale nevím kam se mi nainstaloval ten launcher.. Prosím o pomoc.
-
BeNnY69 - Amatér
Re: Problém
app data najdes v metru dojed na konec na pravo do hledani zadej spustit a %appdata% a tam to mas

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Já to tak dělal, ale nějak mi to tam nenašlo:D ale už je to v pohodě
-
BeNnY69 - Amatér
vo w8 je to nanic, ked dojdes do vyhladavania tak tam jednoducho napis %appdata% a po par sekundach sa ti hned pod polom na vyhladavanie zobrazi Roaming.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
smokys píše:vo w8 je to nanic, ked dojdes do vyhladavania tak tam jednoducho napis %appdata% a po par sekundach sa ti hned pod polom na vyhladavanie zobrazi Roaming.
Sila zvyku Btwl mam win8 a za z´7ky by jsem nemenil 7ky boot 25s 8ky boot do 4s

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
MultiCrafer píše:smokys píše:vo w8 je to nanic, ked dojdes do vyhladavania tak tam jednoducho napis %appdata% a po par sekundach sa ti hned pod polom na vyhladavanie zobrazi Roaming.
Tak to si ještě pořádně nerogramoval okení aplikace na win 8 (Pascvil se nepočítá). Pak ti dojde, že sedmičky byli na to lepší. Zlatý WPF.
e:MultiCrafer me bylo receno ze nejlepsi system je win xp

-
Bahamut - Amatér
Bahamut píše:MultiCrafer píše:smokys píše:vo w8 je to nanic, ked dojdes do vyhladavania tak tam jednoducho napis %appdata% a po par sekundach sa ti hned pod polom na vyhladavanie zobrazi Roaming.
Tak to si ještě pořádně nerogramoval okení aplikace na win 8 (Pascvil se nepočítá). Pak ti dojde, že sedmičky byli na to lepší. Zlatý WPF.
e:MultiCrafer me bylo receno ze nejlepsi system je win xp
Zatial je dobre spracovaný, dobre ľuďmi ohodnocovaný win7.. Samozrejme Win8 sa stále vyvíja aktualízaciami, ale aj tak mne skôr vyhovuje win7

e:MultiCrafer sila zvyku ja uz se 7kama moc nepracuju
-
Gam3rk0 - Pokročilý
Dobre, prisli sme sem riesit problem, nie problemy winov 
Tak cakam ze sa sem benny vyjadri ci si to uz nasiel alebo nie, ak nenapises do zajtra tak to locknem.

Tak cakam ze sa sem benny vyjadri ci si to uz nasiel alebo nie, ak nenapises do zajtra tak to locknem.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
Dej si Ikonu na plochu, dej odstranit a tam máš napsané kde to je...
- KubaSkines
- Kolemjdoucí
Otvor si metro napíš tam %appdata% daj enter a hotovo.
LOCK.
LOCK.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1