• Stránka 1 z 1
PROSÍM POMOZTE ! NEJDE SPUSTIT MC :(
Zdravím.
Mám celkem velký problém s mc a doufám že se najde nějáký support/nebo i obyčejný hráč který by mi dokázal pomoct
Nyní vám stručně popíšu můj problém, aby bylo vše srozumitelné..
Stalo se to asi takto: Dlouho jsme mc nehrál protože přece jen jsem admin cs 1.6, tak proč bych měl hrát minecraft.. řekl jsem si jenže přece jen mě stále ty kostky přitahovaly
už jen kvůli tomu že ho mám zakoupený..
Tak jsem ho tedy po dlouhé době zapnul, a chtělo to novou verzi javy .. jsem ji stáhl, vše šlo a když byl loading a bylo tam to Logo MoJangu tak mi tam vyskočilo toto: Aplikace nebo knihovna DLL C:/Documents and Settings/user/Data aplikací/.minecraft/bin/natives/OpenAL64.dll není platnou bitovou kopií systému Windows. Porovnojte soubor s instalační disketou.
Prosím poraĎte někdo
Moc díky všem kdo budou mít snahu mi pomoci
Martin.
MOžná by případným zajemcům mi pomoci pomohlo že mám Windows XP a jinak nevím co by vás ještě mohlo zajímat
jinak pokud by jste potřebovaly vědět něco o mém PC není problém, ptejte se do komentů 
Mám celkem velký problém s mc a doufám že se najde nějáký support/nebo i obyčejný hráč který by mi dokázal pomoct

Nyní vám stručně popíšu můj problém, aby bylo vše srozumitelné..

Stalo se to asi takto: Dlouho jsme mc nehrál protože přece jen jsem admin cs 1.6, tak proč bych měl hrát minecraft.. řekl jsem si jenže přece jen mě stále ty kostky přitahovaly

Tak jsem ho tedy po dlouhé době zapnul, a chtělo to novou verzi javy .. jsem ji stáhl, vše šlo a když byl loading a bylo tam to Logo MoJangu tak mi tam vyskočilo toto: Aplikace nebo knihovna DLL C:/Documents and Settings/user/Data aplikací/.minecraft/bin/natives/OpenAL64.dll není platnou bitovou kopií systému Windows. Porovnojte soubor s instalační disketou.
Prosím poraĎte někdo

Moc díky všem kdo budou mít snahu mi pomoci

Martin.
MOžná by případným zajemcům mi pomoci pomohlo že mám Windows XP a jinak nevím co by vás ještě mohlo zajímat

pedobers
-
martinCZ03 - Pokročilý
PROSÍM POMOZTE ! NEJDE SPUSTIT MC :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PROSÍM POMOZTE ! NEJDE SPUSTIT MC :(
Nic jineho to nepise ? treba jen textove pole s textem pokud ano dej to sem

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
ne, akorát když mi tam vyskočí to okno s nápisem výše, a dám Ok tak mi to začne nabýhat a poté mi tam vyskočí okno něco jako že java runtime Error (nějáký čisla)
pedobers
-
martinCZ03 - Pokročilý
martinCZ03 píše:ne, akorát když mi tam vyskočí to okno s nápisem výše, a dám Ok tak mi to začne nabýhat a poté mi tam vyskočí okno něco jako že java runtime Error (nějáký čisla)
vyscreenuj mi ten runtime errror

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
OKá, v pondělí to máš, sry přes víkend nejsem doma :/ 

pedobers
-
martinCZ03 - Pokročilý
Ahoj, díky za tvou snahu ale už se to záhadně rozjelo
Poprosil bych někoho o LOCK
Díky.