• Stránka 1 z 1
AMX problem
Zdravím všechny dnes jsem si stáhnul Gamesites GUI 2012 --> http://www.gamesites.cz/Downloads/zobra ... z-gui-2012
Opravdu parádně udělaný ale vyskytl se mi problém, když chci zabanovat hráče:
Postup: kliknu na Zabanování hráče--> jméno hráče --> a nevyjede mi tabulka kde mam na výběr typu banu (nadávky,cheaty atd.)
chtěl bych se zeptat jestly někdo neumí poradit co stím, jen doufám že to není GUIem zamlouvá se mi
Předem díky za rady Quick
Opravdu parádně udělaný ale vyskytl se mi problém, když chci zabanovat hráče:
Postup: kliknu na Zabanování hráče--> jméno hráče --> a nevyjede mi tabulka kde mam na výběr typu banu (nadávky,cheaty atd.)
chtěl bych se zeptat jestly někdo neumí poradit co stím, jen doufám že to není GUIem zamlouvá se mi
Předem díky za rady Quick

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
AMX problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AMX problem
No ak ti to spravilo po tom , čo si si nastavil GUI , tak mám pocit , že na 99% to je GUIOM 

-
Grasshopper - Amatér
no
do tý doby bylo všechno vpohodě
... zkusim to nějak vykutit 

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Toto patrí do ADMIN secie omg
-
benni - Zkušený
už to tam mám
.. asi se to buglo
můžete lock
Přeju všem šťastný nový rok 

-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1