• Stránka 1 z 1
Zpuštění Cs 1.6 STEAM
Ahoj v counter striku jsem měl z nějakého serveru nabindované ,že cokoliv zmáčku tak mě to hodí na jejich server zkoušel jsem Downgrade ale tedka mi ani counter-strike nejde zpustit píše to : Fatal error Could not load hw.dll Please try again at later time.
Vůbec nevím co s tím ptal jsem se i adminů Gaizen,Volume ale co jsem udělal stejně to nejde :/ Prosím poradtě... A navíc když mi ještě counter-strike šlo přenastavovala se mi pořád klávesnice ....
Vůbec nevím co s tím ptal jsem se i adminů Gaizen,Volume ale co jsem udělal stejně to nejde :/ Prosím poradtě... A navíc když mi ještě counter-strike šlo přenastavovala se mi pořád klávesnice ....
-
eLBaNaNoSeK - Pokročilý
Zpuštění Cs 1.6 STEAM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zpuštění Cs 1.6 STEAM
Nejlépe někdo ochotný mi pomoci přes skype 

-
eLBaNaNoSeK - Pokročilý
skus nájst to hw.dll tam kde maš nainštalované csko a vymaž to , potom sa ti to stiahne nanovo a malo by ist.
-
Grasshopper - Amatér
Už jsem to nějak udělal ale mám tam špatně nabindovanou klávesnici nevíš jak ji přehodit abych ji měl jak na NON-steame ??
-
eLBaNaNoSeK - Pokročilý
Dej options - keyboard - use default - apply - ok
-
Grasshopper - Amatér
Jo to jo ale to dá tu samou ... Potřebuji tu co je na NON-steamu ....
-
eLBaNaNoSeK - Pokročilý
Takže.. určitě víš kde je složka Half-life (Ta složka jak si dělal downgrade), otevři ji a smaž celý obsah té složky. Jakmile to uděláš udělej tohle.
Jakmile to uděláš tak běž do té složky Half-life (NEOTVÍREJ CSKO!!) a tam je složka cstrike (Pokud máš stea v CZ budeš používat složku cstrike_czech, pokud tam není použij tedy cstrike.). Je tam config (Nebo by tam měl být - pokud ne napiš). Klikni pravým talčítkem u myší na něj a dej Vlastnosti. Otevře se nová tabulka a tam zašktneš dole "Jen pro čtení".
S tou klávesnicí.. máš ji nejspíš přehozenou z CZ na EN. S tím si nějak moc nepomůžeš, protože UPDATE v csku to tak udělal, aby si mohl už používat diagritiku (Teď neví jak e to píše
.. prostě čárky a háčky.). Zmáčkni Shift a TAB a otevře se ti ten Steam. tam pak dej ALT a Shift a máš tu klávesnici udělanou.
Doporučuju aby si udělal vše co jsem nahoře psal. Protože csko s downgradem nefunguje už moc dobře.. a jakmile vše uděláš udělej tohle kvůli lagům, které nejsou způsobeny internetem.
Do konzole/configu :
rate 20000
cl_dlmax 512
ex_interp 0.1
cl_cmdrate 101
fps_max 101
NVidia (Pokud máš tto grafiku, pokud ne tak tento kro přeskoč):
Pravým tlačítkem kliknout na ploše, vybrat NVidia Control Panel
V bočním panelu vybrat Manage 3D settings
V pravém okně vybrat záložku Program Settings
Vyberte program Half-Life, najděte možnost Vertical sync a dejte OFF
Potvrďte tlačítkem Apply
Pak návod Oslavita (Trochu předěláno mnou..):
Jak zapsat příkaz do spouštěcího parametru:
Ve Steam library/knihovně kliknout pravým tlačítkem myši na Counter-Strike a vybrat vlastnosti/properties, dále set launch options/Nastavit spouštěcí parametry.
Otevře se ti tabulka a tam vložíš toto (Celé to zkopíruj a vlož to tam):
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
Doporučoval bych si rovnou v tomto nastavit i rozlišení (To musíš podle sebe).
Pokud máš 640x480 tak za ty příkazy (-noforcemaccel -...) dáš -w 640 -h 480
Pokud máš 1024x768 tak tam dáš -w 1023 -h 768 a takhle to vypadá dále. (Tohle nevím jestli jsem dobře vysvětlil prostě to funguje na ten způsob.. Tak snad nejsi blbe*
ne kdyby jsi nevěděl tak ještě napiš.). Jinak ta tabulka se nijak nepotvrdí, jen to tam napíšeš a zavřeš ji.
Hotov mužeš jít hrát. Pokud myslíš, že je to moc dlouhý tak udělej jen to s tou klávesnicí a co ses ptal jako poslední.
- Oslavitto napsal:
Otvor Steam choď do Knihovni klikni pravym na CS1.6 daj Vlastnosti potom Obecne Súbory a klikni na to posledné Overiť integritu medzi pamäti hry
Jakmile to uděláš tak běž do té složky Half-life (NEOTVÍREJ CSKO!!) a tam je složka cstrike (Pokud máš stea v CZ budeš používat složku cstrike_czech, pokud tam není použij tedy cstrike.). Je tam config (Nebo by tam měl být - pokud ne napiš). Klikni pravým talčítkem u myší na něj a dej Vlastnosti. Otevře se nová tabulka a tam zašktneš dole "Jen pro čtení".
S tou klávesnicí.. máš ji nejspíš přehozenou z CZ na EN. S tím si nějak moc nepomůžeš, protože UPDATE v csku to tak udělal, aby si mohl už používat diagritiku (Teď neví jak e to píše

Doporučuju aby si udělal vše co jsem nahoře psal. Protože csko s downgradem nefunguje už moc dobře.. a jakmile vše uděláš udělej tohle kvůli lagům, které nejsou způsobeny internetem.
Do konzole/configu :
rate 20000
cl_dlmax 512
ex_interp 0.1
cl_cmdrate 101
fps_max 101
NVidia (Pokud máš tto grafiku, pokud ne tak tento kro přeskoč):
Pravým tlačítkem kliknout na ploše, vybrat NVidia Control Panel
V bočním panelu vybrat Manage 3D settings
V pravém okně vybrat záložku Program Settings
Vyberte program Half-Life, najděte možnost Vertical sync a dejte OFF
Potvrďte tlačítkem Apply
Pak návod Oslavita (Trochu předěláno mnou..):
Jak zapsat příkaz do spouštěcího parametru:
Ve Steam library/knihovně kliknout pravým tlačítkem myši na Counter-Strike a vybrat vlastnosti/properties, dále set launch options/Nastavit spouštěcí parametry.
Otevře se ti tabulka a tam vložíš toto (Celé to zkopíruj a vlož to tam):
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect
Doporučoval bych si rovnou v tomto nastavit i rozlišení (To musíš podle sebe).
Pokud máš 640x480 tak za ty příkazy (-noforcemaccel -...) dáš -w 640 -h 480
Pokud máš 1024x768 tak tam dáš -w 1023 -h 768 a takhle to vypadá dále. (Tohle nevím jestli jsem dobře vysvětlil prostě to funguje na ten způsob.. Tak snad nejsi blbe*

Hotov mužeš jít hrát. Pokud myslíš, že je to moc dlouhý tak udělej jen to s tou klávesnicí a co ses ptal jako poslední.

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Děkuji ti moc
Už mi to jde s plnou parádou