• Stránka 1 z 1
Rozlišení
Dobrý den, potřeboval bych pomoci. Před nedávnem jsem si koupil Notebook a chtěl bych si na něm taky zahrát csko. Jenže když jsem si upravoval nastavení, tak jsem lehce podělal rozlišení a teď je to vše moc velké a nevidím celou část obrazovky. Vidím jakoby menší čtverec (obdélník) uprostřed obrazovky a kolem je černá obrazovka. V nastavení to upravit nemohu, jelikož nemůžu v nastavení zvolit tlačítko OK, protože je již za viditelnou částí a myší tam nejde najet. Když jsem zkoušel přetáhnout složku s cskem z PC do ntb, tak mi to nešlo spustit kvůli tomu že na PC je rozlišení 1930*950 (nevím přesně) a na ntb je 1366*768 takže se mi to vypne. Byl bych rád, kdyby mi někdo poradil co s tím mám dělat. Já si myslím, že by asi šlo, kdyby mi někdo kdo má ntb, nebo stejné rozlišení poslal svůj soubor s Cskem. Děkuji velice předem za pomoc 

-
VoneL - Pokročilý
Re: Rozlišení
Ak ste Steam hráč spustite steam,kliknite na Library, pravým tlačítkom kliknete na Counter Strike -> Properties -> v záložke General kliknete na Set Launch Options a do kolonky napíšete -w 1024 -h 768
Ak ste Nonsteam hráč,kliknite pravým tlačítkom na ikonu CS1.6 a vyberte vlastnosti,a prepíšte ciel "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe" na "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe"-w 1024 -h 768"
Ak ste Nonsteam hráč,kliknite pravým tlačítkom na ikonu CS1.6 a vyberte vlastnosti,a prepíšte ciel "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe" na "C:\Counter Strike1.6\Valve\hl.exe"-w 1024 -h 768"
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Re: Rozlišení
Jede to! Ani nevíte, jak vám jsem zavázán, tisíceré díky, příteli. Už jsem myslel že půjdu pro nový steam
. Jak jsme řekl, děkuji. můžete zamknout 

-
VoneL - Pokročilý
• Stránka 1 z 1