Re: Kto si pametá začiatky MC na GS ?:)
RatchetBoy píše:Pravých GS MCčkarov je už na gs strašne maloLevelCraft navždý v srdciach :3
Práve, ten kto hral LevelCraft nikdy naň nezabudne.

-
Dingacik - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Dingacik píše:RatchetBoy píše:Pravých GS MCčkarov je už na gs strašne maloLevelCraft navždý v srdciach :3
Práve, ten kto hral LevelCraft nikdy naň nezabudne.To boli časy, ked si ešte nehackoval a nebuggoval čo?
Nasrat

LevelCraft <3
-
RatchetBoy - Pokročilý
V dobách,kdy GS rrozjížděl MC jsem ho hrál ještě naplno 

-
Tomix42 - Pokročilý
tie časy keď bolo ešte normálne fórum na C1 bolo 150 slotov a bol full a keď vzniklo pvp pol hodinu človek čakal na 1 voľný slot potom odyšiel šlukas a všetko sa posralo neboli admini začali naberať kidov len aby mali origo iných to sralo čo za debilov naberali takých kidov a tak sa to skončilo a pokračuje doteraz
-
tomas0053 - Amatér
:OO Slukas, zourek :O
Pamätám si tie časy a ten spawn s Balónmi, fontánou, parkom, Slukasovou Sochou s Fajkou :33
Na GS sú taktiež aj moje začiatky s MC
pamätám si tie preplnené servery kedy bol MC Hit
Jaj keby sa to dá zopaknúť
Pamätám si tie časy a ten spawn s Balónmi, fontánou, parkom, Slukasovou Sochou s Fajkou :33
Na GS sú taktiež aj moje začiatky s MC

Jaj keby sa to dá zopaknúť

-
Gam3rk0 - Pokročilý
Zopakovať by sa to dalo keby sa vráti SlukasŠmejtPrask a OxoGS a CaStrOlkO155 tak všetko by bolo v normále. Ale to by potom GS MC skrachovalo keby spravili to čo na začiatku.
-
IDNlama - Amatér
IDNlama píše:Zopakovať by sa to dalo keby sa vráti SlukasŠmejtPrask a OxoGS a CaStrOlkO155 tak všetko by bolo v normále. Ale to by potom GS MC skrachovalo keby spravili to čo na začiatku.
nevis jak ani 1 skoncil

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
MultiCrafer píše:IDNlama píše:Zopakovať by sa to dalo keby sa vráti SlukasŠmejtPrask a OxoGS a CaStrOlkO155 tak všetko by bolo v normále. Ale to by potom GS MC skrachovalo keby spravili to čo na začiatku.
nevis jak ani 1 skoncil
On ani poriadne nevie ako sa volali, nie na tož to vie ako skončili. Pochybujem, že tu vôbec hral v tej dobe ( 1.6.6 Beta a vyššie ).

-
Dingacik - Drbna
Hrál jsem tu před 2 lety, a to o se tu od té doby změnilo... snad všechno. Zlaté old časy které tu byli !
-
Carl99 - Kolemjdoucí
No jo, staré dobré časy, když jsem tu začínal hrát na verzi 1.7.3 beta....když byly myslím jen 2 servery a admin byl opravdu "někdo", ne jako nyní, že adminují 10ti leté děcka....našel jsem si tady mnoho a mnoho přátel, nedokážu je ani všechny vyjmenovat
Ty časy, když jsem ještě byl admin a matvec taky
Ach, kéž by se to vrátilo...i ty nové verze Minecraftu...koně? To už fakt není pro mě 

Steampunk <3
-
Kodos - Zkušený
LamBDa píše:Staré dobré časy, keď som spoznal Jamesa2253 na Creative 2, vtedy ani viac serverov nebolo, len Cr 1, 2 a PVP. Pamätám si keď James o nejaký čas dostal práva a asi o týždeň spravil niečo, čo nemal (zabanoval ZizuKillera, on bol vtedy pod ochranou Slukasaalebo tak niečo), tak som sa bál že mu tie práva zoberú, ale nezobrali a potom som spoznal oveľa viac ľudí, ako tomas575 (vtedy 576) a iných z Admin Teamu, Potom asi o pol roka, alebo rok, odišli skvelý Hlavný Admini, ako Slukas, Oxo (myslím že aj Castrolko, ale to neviem isto) a to som sa bál čo bude potom, vtedy som si myslel, že sa ten server zruší a ja prídem o super veci, ktoré som vtedy mal a potom namiesto Slukasa prišiel zourek a na miesto SA James2253 a toto bol asi ten najlepší 1rok, aký som kedy na GS zažil
Teraz je to bohužial preč, zavládli tu 7-11 ročný frackovia a je tu 10 rovnakých serverov a je to proste celé v p...Keď som sa asi 2x snažil o návrat, tak po týždni ma to prestalo zase baviť, teraz som tu síce dlhšie, ale žeby ma to až tak bavilo, to sa nedá povedať. Ach tie staré časy, keď bol na MC vekový priemer 13 rokov
Jamesa si pamatam

Ex Admin Creative 2
Ex Admin SkyBlock 2

Ex Admin SkyBlock 2

-
NooX - Zkušený
Chci tyto časy z5, od doby se GS změnilo k horšímu. Svědčí o tom jak chování některých adminů tak jejich přístup ke hráčům..
Ps. Svět se řítí do sraček
V.I.P
MC full servers <-- Už ne, vše zrušené a odebrané ..50k kreditu pryč..
Avatar battle #2 <-- Také zrušené a odebrané..
TeamSpeak3 <-- Taky odebrané
Hráčem od 7.1.2012
Bývalý Z.SA HXP #1
Bývalý CHH HXP #2 - nekomentuj to jenxa oka
MC full servers <-- Už ne, vše zrušené a odebrané ..50k kreditu pryč..
Avatar battle #2 <-- Také zrušené a odebrané..
TeamSpeak3 <-- Taky odebrané
Hráčem od 7.1.2012
Bývalý Z.SA HXP #1
Bývalý CHH HXP #2 - nekomentuj to jenxa oka

-
Pavel - Drbna
Jsem jedinej komu chybí SlukasMegPrask? 

-
Kamdor - Zkušený
Kamdor píše:Jsem jedinej komu chybí SlukasMegPrask?
Prečo odišiel a kam?
-
Sawwi - Zkušený