Zde můžete najít rady a návody k CSku.

ZAHRANIČNÉ SERVERY, REDIRECT

Příspěvekod apocalyptik » 03 led 2014, 01:13

Zdravím
Vopred upozorňujem, že sa s veľkou pravdepodobnosťou jedná o spam. V tomto prípade spam odôvodním tým, že chcem mať jednoducho istotu v tom, čo mi kto napíše,tým že mi to jednoducho zopakuje.
K problému: mnohokrát pri pokuse o pripojenie sa na nejaký zahraničný server (ako príklad uvediem, povedzme: ruský, rumunský a pod.) sa mi stalo, že do konfigu mi bolo "niečo" zapísané a neustále ma to presmerovávalo na nejaký iný neznámy server, hoci som sa chcel pripojiť aj na, povedzme, niektorý zo serverov gamesites.
K otázke: skutočne stačí vyhľadať súbor config.cfg a ponechať pre súbor zaškrtnuté "len na čítanie" ? Zamedzím tým zapisovanie do súboru a následné presmerovanie ?
Plánujem opäť rozšíriť svoje herné pôsobenie aj na zahraničné servery a týmto by som sa chcel uistiť, že problému nevyhnutného presmerovania budem zbavený.

A ešte jedna otázka: pamätám sa, že som sa už pokúšal pripojiť aj na nemecké servery, a mnoho pokusov zlyhalo vyhodením dialógového okna, v ktorom bolo niečo napísané... (nepamätám sa už čo)
Dôvodom môže byť aj to, že je blokovaný prístup zahraničnej IP adresy ? Ak áno, dalo by sa aj s tým nejako pohnúť ?

Za bizarnosť topiku sa ospravedlňujem, ale rád mám jasno vo veci.
Vopred ďakujem.
apocalyptik
Amatér
Amatér

ZAHRANIČNÉ SERVERY, REDIRECT

od Rumcajz » 03 led 2014, 01:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ZAHRANIČNÉ SERVERY, REDIRECT

Příspěvekod Unicron » 03 led 2014, 02:48

Tvá první otázka - Ano, mělo by to stačit.

Tvá druhá otázka - Ten německý server (V tvé případě) má zakázáno pouštět lidi, kteří jsou z jiné země (Př. Jsi z CZ, ale německej server má nastaveno aby se tam mohli připojovat jen hráči z německa. Nejčastěji je to na JB servrech aby ti tam někdo nepřišel a nezačal mluvit svým jazykem.). Vyřešíš to je tak, že ti majitel toho portálů povolí tvoji Ip nebo SID. Každopádně budeš se muset zvládnout domluvit danou řečí. Znám pár lidí kteŕí bydlí mimo Cz/Sk a museli si na jiných československých portálech podat žádost na připojení servrů. Možná je tu ještě nějaká jiná věc ohledně te tvé otázky, ale vím jen tuhle a myslím, že to bude i ten důvod.
Obrázek
ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1

Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)

----------------------
Redaktor#
Unicron
Zkušený
Zkušený

Re: ZAHRANIČNÉ SERVERY, REDIRECT

Příspěvekod 21lukas03 » 03 led 2014, 10:39

Ahoj,

to že zaškrtneš CFG len na čítanie znamená že hocijaké zmeny sa neudejú.
Ak zmeníš napr hlasitosť v CS a vypneš ho, potom zmova zapneš tak sa ti to vráti na to čo máš v CFG.
Dúfam že som to nenapísal veľmi komplikovane :D
Ak ta na server nechce pustiť lebo si zo zahraničia tak asi nič nespravíš :)
LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
21lukas03
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody