• Stránka 1 z 1
BUG/VG
Ahoj,
chcel by som nahlásiť bug s vodcom gangu, presnejšie s menu (/vudce). Bug spočíva v tom, že stlačím 1, chcem sa pokúsiť otvoriť cely, no menu mi zmizne ako keby som to ani nestlačil. Viem, že sa to už riešilo pár krát, ale ja prikladám demo, kde to je jasne viditelné. Zatial sa mi stávalo, že mi to menu zmizne len raz, no minule mi zmizlo dva krát tak som zapol natáčanie, ale potom zmizlo už len raz.
Dakujem za vyriešenie.
Demo: http://leteckaposta.cz/308607718
chcel by som nahlásiť bug s vodcom gangu, presnejšie s menu (/vudce). Bug spočíva v tom, že stlačím 1, chcem sa pokúsiť otvoriť cely, no menu mi zmizne ako keby som to ani nestlačil. Viem, že sa to už riešilo pár krát, ale ja prikladám demo, kde to je jasne viditelné. Zatial sa mi stávalo, že mi to menu zmizne len raz, no minule mi zmizlo dva krát tak som zapol natáčanie, ale potom zmizlo už len raz.
Dakujem za vyriešenie.
Demo: http://leteckaposta.cz/308607718
-
WARNING - Mistr
Re: BUG/VG
Mi se to taky stalo. Vždycky, když mi to zmizlo, tak jsem napsal /vudce a zkusil jsem to znovu. Pokud to zase nešlo, tak jsem zase napsal /vudce a pořád tak, když to nepůjde. Mělo by to být maximálně 3 krát. 

VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
HUTAJ píše:Mi se to taky stalo. Vždycky, když mi to zmizlo, tak jsem napsal /vudce a zkusil jsem to znovu. Pokud to zase nešlo, tak jsem zase napsal /vudce a pořád tak, když to nepůjde. Mělo by to být maximálně 3 krát.
Tak jestli je to bug tak to není o tom kolikrát maximálně.

Tam ale mě se to zatím nestalo a to mám na ''nigu'' celkem velké štěstí

-
Ovie - Profesionál
Po opětovném napsání /vudce ti to půjde a zkoušej to.
Děkujeme za nahlášení.
lOck
Děkujeme za nahlášení.
lOck
U know my (nick)name .. Not my life story.
-
Nevinna - Drbna
• Stránka 1 z 1