• Stránka 1 z 1
Cs 1.6 Problem
Ahoj, Potřeboval bych poradit mám Counter strike 1.6 verzi patche 23, když jsem se připojil na jeden nejmenovaný ruský server, pokaždé když zapnu CSko tak mě to tam připojí a změní mi to cfg.. Reinstalace nepomáhá :/:/ Mimochodem .. reninstaluji tak, že Csko odinstaluji, smažu vše co zbylo a nainstaluji znovu..
Neví někdo co s tím ? Za nápady předem děkuji ;3
Neví někdo co s tím ? Za nápady předem děkuji ;3
- Stuffik
- Amatér
Cs 1.6 Problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cs 1.6 Problem
jns píše:Vymaž si config.cfg.
Nepomáhá :/ -_-
- Stuffik
- Amatér
Dio píše:config doporučuji po smazání dat jen pro čtení ať se ti nepřepisuje příště.
Okey dík za radu

- Stuffik
- Amatér
Tato rada by ti měla pomoct. Doporučuji dělat to pokaždé, aby se to již nadále neopakovalo. Dej pak vědět, jestli ti to pomohlo.
-
Khertys - Hlavní Support
KhertysCZ píše:Tato rada by ti měla pomoct. Doporučuji dělat to pokaždé, aby se to již nadále neopakovalo. Dej pak vědět, jestli ti to pomohlo.
čím mi radíš ?

- Stuffik
- Amatér
Podívej se do cstrike, kde máš uloženou hru a tam si projdi všechny soubory v textovím dokumentu, většinou kdo má tento problém, tak tam nalezneš takovích pár souborů, kde máš IP adressu na kterou tě to přepojuje na ten Ruský server a, když tu IP z toho textového dokumentu smažeš, tak by tě to nemělo přesměrovávat na ten server a tím pádem ani neměnit config.cfg
Ovšem o tomto problému jsem čistě slyšel, že stímhle měl problém kamarád a vyřešili jsme to tak, jak sem ti napsal výše.
Kdyby ti to nepomohlo, tak se mě pokus vyhledat na tsku server (ts.gamesites.cz) pod nickem: Sigmor a pokusíme se to vyřešit tam
Ovšem o tomto problému jsem čistě slyšel, že stímhle měl problém kamarád a vyřešili jsme to tak, jak sem ti napsal výše.
Kdyby ti to nepomohlo, tak se mě pokus vyhledat na tsku server (ts.gamesites.cz) pod nickem: Sigmor a pokusíme se to vyřešit tam

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Sigmor píše:Podívej se do cstrike, kde máš uloženou hru a tam si projdi všechny soubory v textovím dokumentu, většinou kdo má tento problém, tak tam nalezneš takovích pár souborů, kde máš IP adressu na kterou tě to přepojuje na ten Ruský server a, když tu IP z toho textového dokumentu smažeš, tak by tě to nemělo přesměrovávat na ten server a tím pádem ani neměnit config.cfg
Ahoj .. Díky za vysvětlení.. Nakonec ani to nefungovalo .. vyřešil jsem to tak, že jsem si stáhl gamesites client

- Stuffik
- Amatér
Není problém, vypadá to, že vyřešeno 
LOCK

LOCK

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
• Stránka 1 z 1