• Stránka 1 z 1
nožové kolo podruhé
Dobrý den,
vzhledem k odmítnutí mého návrhu na zrušení nožového kola navrhuji následující:
Dle slov adminů je účelem nožového kola možnost napojení před pistolovým kolem. Navrhuji, aby v momentě, kdy si všichni hráči vyberou team, nastal restart a následně pistolové kolo.
Opět mne zajímají Vaše názory
vzhledem k odmítnutí mého návrhu na zrušení nožového kola navrhuji následující:
Dle slov adminů je účelem nožového kola možnost napojení před pistolovým kolem. Navrhuji, aby v momentě, kdy si všichni hráči vyberou team, nastal restart a následně pistolové kolo.
Opět mne zajímají Vaše názory

-
UsteckyMocipan - Kolemjdoucí
nožové kolo podruhé
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nožové kolo podruhé
Mne to takto vyhovuje.Ten KR je občas dobrá zábava 

„ S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní. "Al Capone"
-
Hurricane - Pokročilý
Nesúhlasim, knife je doplnenie hry a kto je na servery sám vie.. Je to čerešnička na torte a potom sa ide na vec
-
DoXx - Pokročilý
Také si myslím, Knife Round je spestření normálního začátku na Public serverech, když si to tak vemeš, tak normálně, když hraješ CW/TG zápas 5v5, tak si také dáváte ze začátku knife o stranu, tak to tady ber jako takové rozehřívací kolo, kde si můžeš užít náramnou zábavu...
Dle mého názoru, je Knife Round na Public serverech věc, která spestří hráčovi hraní
Můj názor.
S pozdravem Sigmor
Dle mého názoru, je Knife Round na Public serverech věc, která spestří hráčovi hraní

Můj názor.
S pozdravem Sigmor
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Sigmor píše:Také si myslím, Knife Round je spestření normálního začátku na Public serverech, když si to tak vemeš, tak normálně, když hraješ CW/TG zápas 5v5, tak si také dáváte ze začátku knife o stranu, tak to tady ber jako takové rozehřívací kolo, kde si můžeš užít náramnou zábavu...
Můj názor.
S pozdravem Sigmor
Souhlasím. A je to strašně pěkná chvíle užít si "lucky kills" - seknutí do hlav

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS2 Admin
najlepšie je to cez tohtoročné vianoce ešte ti k tomu ide hudba 

-
Zoomacik - Zkušený
Co pro tebe znamená "všichni hráči"? Na serveru může být jak 32 lidí, tak 15. Někdo se může v průběhu nožového kola napojit, někdo odpojit.
Tvé řešení je v podstatě nereálné. Takže zrušení nožového kola se opravdu neplánuje.
Tvé řešení je v podstatě nereálné. Takže zrušení nožového kola se opravdu neplánuje.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
nechajte to tak ako to je ..
-
McZippoo - Zkušený
Taktiež mi to vyhovuje ako to je 

-
Gam3rk0 - Pokročilý
Zkrátit čas by tam alespoň nešel?Kolikrát se stává že se dva hráči nahánějí přes celou mapu až do konce roundu
-
Hard0sek - Amatér
podľa mňa je knife round na začiatok ako dobrý oddych po tom ako hráte 45 min mapu a potom sa prehodí je to taký čas na vydýchnutie a trochu si pobehať po mape kto mapu nepozná aspoň takýmto spôsobom sa s ňou zoznámi ... 

-
ch3ck - Kolemjdoucí
Naprosto súhlasím s Whoikom,ak na servery bude dajme tomu 32 ľudí a v tom sa niekto odpojí a čo potom?
Je to dobre tak jak je.Kniferound je určený preto,aby sa napojili hráči ktorý majú pomalší internet,alebo proste aby sa len napojili na server,no a keď tam bude 15 ľudí tak tam bude 15 ľudí ak tam bude 32 tak bude 32
lock
Je to dobre tak jak je.Kniferound je určený preto,aby sa napojili hráči ktorý majú pomalší internet,alebo proste aby sa len napojili na server,no a keď tam bude 15 ľudí tak tam bude 15 ľudí ak tam bude 32 tak bude 32
lock
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
• Stránka 1 z 1