• Stránka 1 z 1
Server s heslom
Zdravim, dnes mám taký problém že mi nejde vôbec napojiť na server s heslom, aj keď idem cez connect a password ale aj vtedy keď si to pridám do oblubených. Piše že heslo je nesprávne pričom to heslo správne je. ďakujem za rady
-
Dcinko - Zkušený
Server s heslom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Server s heslom
Ahoj,
zkontroluj, zda nemáš zapnutý Caps-Lock, poté pokud si steam hráč, tak to udělej tak, že se připoj na nějakého tvého kamaráda, který na tom servery je..
Další možnost je restart steam a popřípadně PC a pak ti to určitě půjde.
Mě osobně to vždy taky moc nešlo, ale když sem restartnul steam a pojil na kámoše, tak mi to jelo
zkontroluj, zda nemáš zapnutý Caps-Lock, poté pokud si steam hráč, tak to udělej tak, že se připoj na nějakého tvého kamaráda, který na tom servery je..
Další možnost je restart steam a popřípadně PC a pak ti to určitě půjde.
Mě osobně to vždy taky moc nešlo, ale když sem restartnul steam a pojil na kámoše, tak mi to jelo

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Diky za všetky rady, Caps som kontroloval 

-
Dcinko - Zkušený
Vše tu máš vysvětlené, pokud ti to znova nepůjde, tak neváhej kontaktovat CS supporty na našem Tsku (ts.gamesites.cz)
LOCK
LOCK

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
• Stránka 1 z 1