Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

FAQ 2x ?

Příspěvekod Ovie » 12 led 2014, 15:47 VIP

Čauko

Ano, zakládám topic zbytečně, ale teď jsou dva FAQy tak do jakého mám psát sté dotazy ? :D
Díky za odpověď od admina ;)
Ovie
Profesionál
Profesionál

FAQ 2x ?

od Rumcajz » 12 led 2014, 15:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FAQ 2x ?

Příspěvekod Grinch » 12 led 2014, 15:48

Taky mě to zaujalo, a já osobně už vubec nechápu proč l0wshone píše pravidla po té co je to od HLSA 2příspěvky nad nim :roll:
» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS

„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
Grinch
Mistr
Mistr

Příspěvekod nemuzunick » 12 led 2014, 16:36

Hlavně mi přijde že chudáci nováčci. Dřív z toho F.A.Q. jsi se naučil skoro vše a teď už tam je napsáno jen pár věcí. Škoda
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
nemuzunick
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Ovie » 12 led 2014, 16:44 VIP

nemuzunick píše:Hlavně mi přijde že chudáci nováčci. Dřív z toho F.A.Q. jsi se naučil skoro vše a teď už tam je napsáno jen pár věcí. Škoda

Tak nevím.. Já jsem se učil JB tím způsobem, že jsem hrál, hrál a hrál :D
Do FAQu jsem se začal pravidelně dívat tak před půl až třičtvrtě rokem .. ten zbytek (2 roky) jsem hrál bez problémů a pravidla "jsem chápal" hlavně ze serveru.

Teď mi to přijde lepší .. Jsou tam už jenom takové ty "vychytávky" a "chytáčky" a je to celé takové stručné a přehledné .. je to lepší :!: ;)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod nemuzunick » 12 led 2014, 17:09

M4LK1N píše:
nemuzunick píše:Hlavně mi přijde že chudáci nováčci. Dřív z toho F.A.Q. jsi se naučil skoro vše a teď už tam je napsáno jen pár věcí. Škoda

Tak nevím.. Já jsem se učil JB tím způsobem, že jsem hrál, hrál a hrál :D
Do FAQu jsem se začal pravidelně dívat tak před půl až třičtvrtě rokem .. ten zbytek (2 roky) jsem hrál bez problémů a pravidla "jsem chápal" hlavně ze serveru.

Teď mi to přijde lepší .. Jsou tam už jenom takové ty "vychytávky" a "chytáčky" a je to celé takové stručné a přehledné .. je to lepší :!: ;)

Tak já se taky učil jen tak, že jsem hrál hrál a hrál. Ale dokud jsem ty pravidla neuměl, tak jsem aspoň nepsal furt FK jak to teď každý dělá :-/
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
nemuzunick
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod l0wShine » 12 led 2014, 18:33

SmouliCzek píše:Taky mě to zaujalo, a já osobně už vubec nechápu proč l0wshone píše pravidla po té co je to od HLSA 2příspěvky nad nim :roll:

Já si zase myslím že nikoho nezaujal tvoj osobný názor ktorým sa ma snažíš stále tyranizovať a zhodiť. :roll: Nuž, nevďak a ľudská hlúposť vládne svetom.

Starý FAQ sa maže, píše sa nový pretože pôvodný faq bol bugnutý. Bol v tom bordel tak všetky príspevky dávam na novy do poriadku. Neviem čo tam chýba uživatelovy nemužunick, trebars ak má niečo zalohované tak nech mi to sme postne možno som sa preklikol a zrušil nejakú podstatnú otázku ktorá sa neopakovala, ale myslím, že žiaden záznam o tom nemáš a to že si čítal 60 strán FAQu teďka kecáš. :-))

zamykám, nabuduce PM alebo kontaktujte HSA JB.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery