• Stránka 1 z 1
Steam/1.6
Čau, nevíte proč mi nejde CSko? Updatoval se steam a dlouho jsem to nehral, háže to toto SteamMountAppSystem( tady dake čísla) failed with error 5: no cs online with app ..blblbba atd .. nevíte co stím? 

Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
Re: Steam/1.6
Kolomaza píše:Čau, nevíte proč mi nejde CSko? Updatoval se steam a dlouho jsem to nehral, háže to toto SteamMountAppSystem( tady dake čísla) failed with error 5: no cs online with app ..blblbba atd .. nevíte co stím?
Odinstaluj csko, vymaz priecinok Half-Life, ci skus downgrade, alebo toto: www.gamesites.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=31447

-
lcboss - Profesionál
Ahoj,
ten návod čo ti bol preposlaný ti pomôže
Ozvy sa ako si dopadol
ten návod čo ti bol preposlaný ti pomôže

Ozvy sa ako si dopadol

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Ahoj urob všetko podla tohto návodu ktorý poslal lcboss.Ked ti vyskoči error v ktorom bude Hru se nepodarilo spustit,chybi spustitelný súbor tak spravíš všetko podla tohto návodu.
V knižnici klikneš pravým na CS-->Vlastnosti-->Miestne súbory-->Overiť integritu medzipamäte hry.Potom ti automaticky začne sťahovať chýbajúce súbory.

CS Support
-
jns - Mistr
Ahoj, návod co mi byl poslán pomohl, jns tobě taky díky, bylo to potřeba. Díky za odpovědi. A csko jede:)
Můžete lock.
Můžete lock.
Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
• Stránka 1 z 1