Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Pravidla

Příspěvekod Unicron » 14 led 2014, 22:24

Takže.. Jak je to s Wallhangem.. Můžeme ho používat při Fun kole. Pokud ne byl bych rád za doplnění do pravidel. To
že mi to někdo řekne (Ať už je to Admin či hráč) nic nemění na tom, že to v pravidlech není a já souhlasil při vstupu, že je budu respektovat, ale POKUD to tam není, tak je to jako kdyby to neplatilo. Jestli se budete ohánět odpovědí, Admin má vždy poslední slovo a má vždy pravdu.. To je to samí jako kdyby řekl, že kdo se ho dotkne má ban..
Takže bych rád za doplnění popřípadě jak to doopravdy je.

Dále bych byl rád kdybyste si promluvili trochu s Adminy (Spíše s jedním). Nesnesu aby mi psal, že jsem chytorlín (Ano někdy to nejspíš přeháním) a ať si du něco sežrat.. To není chování admina. Tohle bych ani neřešil, ale jsem na něho naštvanej z minulé mapy (Na tohle obvinění bohužel důkaz nemám..) a to za bezdůvodné grabnutí. Pokud je admin hloupý (Nebo spíše levý) a já jsem na stěně a NIC nedělám a on vás grabne z důvodem: ,,Byl jsi na té neviditelné stěně a skákal si tam" (Takhle přesně to nenapsal, ale pointa je stejná.). To mi příde celkem ubohé. Ano mohl se splést, ale to bych na jeho místě čekal aspoň omluvu. A vlastně když jsem to tak rozkousl.. Doplňte to tam i s tím stropem do pravidel. Já jako hráč bych se hájil tím, že to v pravidlech není. (Pro nováčka je to přijatelný důvod. Já zde hraji už dost dlouho, takže pravidla znám, lépe jak někteří admini.)

Shrnuto:
Doplňte pravidla
Promluvení s adminy. (Nechci konkrétně jmenovat, pokud si dotyčný myslí, že udělal chybu budu rád za omluvu, v opačném případě budu pro něho ten "Chytrolín" navždy.

Díky Unicorn Unicronsky
Obrázek
ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1

Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)

----------------------
Redaktor#
Unicron
Zkušený
Zkušený

Pravidla

od Rumcajz » 14 led 2014, 22:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pravidla

Příspěvekod HeRoY » 14 led 2014, 22:40

Když se přichytíš na stěnu a budeš čekat, tak je to jako kemp, čili zakázaný. Pokud se budeš od stěny odrážet, tak je to povoleno. Doufám že si mě pochopil.
HeRoY
Mistr
Mistr

Příspěvekod benni » 14 led 2014, 22:56

Môžeš menovať, ja som nikdy nemal problém pokiaľ má niekto nejaké skutočnosti na moju osobu... každá kritika je predsa dobrá kritika...

Ku hodeniu o zem na tej mape.. stojím na moste a pálim do teba fullout... v jednom momente sa prychitíš wallhangom hore na oblohe (podotýkam opakovane tak ako som ti okamžite napísal obloha!! to znamená Texturu) tak som ťa hodil hneď o zem... najprv som si nebol istý ale keď som v tej sekunde videl ťa odraziť sa priamo šikmo smerom na mňa tak som si istý bol preto ten grab... Ak by si mal pripomienku že ťa neviem trafiť atď mieril som priamo na teba a v MP5 som mal ešte náboje a aj cez som ťa grabol pre porušenie pravidiel v hre... neviem čo viac k tomu chceš riešiť. Ak by som sa previnil okamžite by som sa ospravedlnil, s tým som nikdy problém nemal ale v tvojom prípade ti opakujem wallhangol sisa na oblohe (TXT)

K tomu chytrolínovi a sežrat jednoduché hráč sa pýtal či je povolený wallhang pri Fun kole, odpovedal si že sisi neni istý a ja a ďalší hráči sme mu napísali že je zakázaný. Potom si to poprel a začal sisa s hráčmi vadiť o tom že nieje zakázaný lebo to nieje v pravidlách aj cez to že ti hráčo poukazovali na to že to admini vravia tak sisa naďalej hádal tak som ti napísal slovenské príslovie že si chytrý ako keby si zožral šalamúnové ho*no ...

nemám problém si to vkľude vyjasniť spoločne tu.. alebo v PM-ke ja sa neskrývam za svoje činy na servery.. keď spravím chyby tak si ich priznám keď napíšem vulgarizmus náhodou v hre tak sa odpojím a pripojím v zmysle Kick-u pre mňa aby neboli hráči znevýhodnený oproti mne. Vysvetlenie tu máš ak ti niečo prekáža ešte ďalšie vkľude mi pošli PM alebo odpoveď tu čokoľvek rád podebatujem ďalej. Bodka
benni
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Unicron » 14 led 2014, 23:14

Já jsem tě tam poprvé jmenovaného měl, ale pak jsem si říkal, že to nechám na Tobě jestli to se mnou budeš chtít probírat.
No s tou oblohou to vidíme každý jinak. Já si jsem 150% :D jistý, že jsem na Txt nebyl, proto jsem nereagoval ani na tu "Oblohu". Myslel jsem, že jsi někde jinde a píšeš to někomu jinému. No to je jedno. Byl to je jeden blbej grab..

K tomu co si mi napsal jsem nevěděl, že je to slovenské přísloví, ale spíše jsem myslel, že je to urážka na mou osobu. (To se omlouvám.). Bohužel jsem typ člověka, který miluje pravidla.. A to že jsem tam psal ostatním, že to v pravidlech není, za to prostě nemohu. Jsem člověk který se dokáže hádat dny, protože to nebylo v pravidlech, nejspíše špatná vlastnost, ale už mi v životě, né jednou pomohla.

Já to chtěl probrat přes Steam, ale asi sis nevšiml, že jsem si tě přidal. Tak jsem šel na forko.
No asi nemá cenu to dál řešit, protože vidím, že si normální člověk, který tě hned někam nepošle. Docela si mě překvapil svoji odpovědí (Čekal jsem něco víc agresivnějšího). Ale tak život je samé překvapení. Můžete lock, pokud k tomu Benni nebude už nic dodávat.
Obrázek
ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1

----------------------
Redaktor#
Unicron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Unicron » 14 led 2014, 23:19

Btw. Ty pravidla stejně prosím doplňte
Obrázek
ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1

----------------------
Redaktor#
Unicron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod benni » 14 led 2014, 23:24

Na Steame už ma máš pridaného, ja si pridávam ľudí vždy keď dohrám hru. Takže tam žiaden problém nebol. A urážku v tom určite nehladaj... jediná chyba čo bola že som na konci tej vety nedal Smajlíka hneď by to vyzeralo inak a nie ako urážlivý text takže v tom ti rozumiem. S tým grabom sa zhodneme že obaja máme pravdu takže to vyriešíme remízov a mojím free kilom pokiaľ sa opať stretneme v hre pre teba.

Čo sa týka pravidiel tak v tom ti tiež rozumiem, ako som ti písal na servery, pravidlá som si nečítal, viem to čo som sa dozvedel od adminov a HLSA furien serverov a preto píšem že je wallhang zakázaný pri FUN kole lebo je to znevýhodnenie pre CT tak ako kemp v rohu pre T. Prajem pekný večer a môžete topic Locknúť ak sa nebudú chcieť vyššie postavený admini vyjadriť k čomukoľvek čo tu je napísané. A hlavne k tým pravidlám teda (skontrolovať :D).
benni
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod noblemar » 15 led 2014, 17:54

Není zakázán wh..... Je zakázán kemp pokud zdrzujes kolo tak dostaneš upozornění. Jestli jseš chytl s wh na clip nebo null či sky nevím cemu se divis. Lock
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Furien Servery