• Stránka 1 z 1
SoccerJam
Čauko 
Co takhle udělat alespoň jeden server na mod SoccerJam ? Když už je i ten Pokemod .. Hráj jsem ho u kamaráda na jiném portále a docela mě to chytlo, ale doma se mi moc na steamu nechce na jiné portáli, tak tam chodím na NS ..
Prostě mě napadlo, jako zábava i nějaké turnaje .. Podle mě by se to mohlo chytnout !

Co takhle udělat alespoň jeden server na mod SoccerJam ? Když už je i ten Pokemod .. Hráj jsem ho u kamaráda na jiném portále a docela mě to chytlo, ale doma se mi moc na steamu nechce na jiné portáli, tak tam chodím na NS ..

Prostě mě napadlo, jako zábava i nějaké turnaje .. Podle mě by se to mohlo chytnout !

-
Ovie - Profesionál
Re: SoccerJam
Už to tu bylo, a nebylo to (žeprej) moc úspěšný...
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
Něco jsem o tom taky slyšel no .. ale nikdy jsem na tom serveru (od GS) nebyl ..
-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:Čauko
Tiež som premýšal od SoccerJamuaž po HNS Training

Slovenský jumper!
-
zombiehns - Spamerův sluha
A co, třeba:
Knife ka_acer_2 only (většinou je DM a bez nějakých pluginů na schopnosti a skiny, stab only, po HS regenerace HP na 100)
Knife DM... myslím si, že by byl úspěšnější než Knife Public...
Knife FFA, což by taky bylo dost dobré, hodil by se tam plugin na speed, gravity, heal knife atd.
Dále si myslím, že by se mohl udělat server kreedz... Třeba jen s mapou kz_longjumps2 atp.
Je toho více, ale nechci nějak přemýšlet
Knife ka_acer_2 only (většinou je DM a bez nějakých pluginů na schopnosti a skiny, stab only, po HS regenerace HP na 100)
Knife DM... myslím si, že by byl úspěšnější než Knife Public...
Knife FFA, což by taky bylo dost dobré, hodil by se tam plugin na speed, gravity, heal knife atd.
Dále si myslím, že by se mohl udělat server kreedz... Třeba jen s mapou kz_longjumps2 atp.

Je toho více, ale nechci nějak přemýšlet

-
Rodo - Kolemjdoucí
Nebyl by to špatný nápad
Ale je to nic moc mod ..

-
Bee21 - Amatér
ja som touz tiez navrhoval ale zamietlito ze to tu bolo a neuspelo to...i ked nvm precov okoli je dost hracov cohravaju SJ dostich poznam adobry server sa vzdy ceNI:)
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
• Stránka 1 z 1