• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Sound
Ahoj, asi po 2 týdnech co jsem mněl pc v opravně, ho mám doma z5.. no problém je že mi nejedou sluchátka(s mikrofonem..ten nejspíš taky nejde) koukal jsem do ovládacích panelů a mám vše povolené.. na max. nejde to prostě.. před opravou mi to šlo, na jiným pc mi to jde.
-
EasyDeath - Amatér
Re: Sound
Máš to správně zapojené? Máš nainstalované ovladače? A kam to máš zapojené do počítače? (mě dělalo dřív problém to, že mi jack ze předu bedny nefungoval)
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
Porušování Pravidel sekce JB
-
nemuzunick - Spamerův sluha
Máš MiniJack nebo USB?
Pokud MiniJack, tak najeď do "správce zvuku" a tam klikni pravým na kolečko "vstup mikrofonu nebo sluchátka", potom dej "retasking konektoru" a zobrazí se ti tabulka. Máš tam několik možností, tak si zaškrtni vstup mikrofonu nebo sluchátka. Potom klikneš na další kolečko a postupuješ zase takhle a dáš si tam zase vstup mikrofonu nebo sluchátka. U každého jde vybrat jen jedna možnost.
Já to tak mám.
Pokud MiniJack, tak najeď do "správce zvuku" a tam klikni pravým na kolečko "vstup mikrofonu nebo sluchátka", potom dej "retasking konektoru" a zobrazí se ti tabulka. Máš tam několik možností, tak si zaškrtni vstup mikrofonu nebo sluchátka. Potom klikneš na další kolečko a postupuješ zase takhle a dáš si tam zase vstup mikrofonu nebo sluchátka. U každého jde vybrat jen jedna možnost.
Já to tak mám.

VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
steam->Hutaj
-
HUTAJ - Mistr
Skús slúchadlá zapojiť pred zapnuťím pc, možno tí to pôjde, mám ntb, tiež mi idu iba ak ich zapojím pred zapnúťím 

-
RomcoNinus - Amatér
HUTAJ píše:Máš MiniJack nebo USB?
Já to tak mám.
Mám win7 a na vyhledávání "správce zvuku" mi to nenašlo nic podobnýho.. a v ovládacích panelech to není tak nevím :/
-
EasyDeath - Amatér
Ak to vieš, skús si preinštalovať Win, alebo to nechaj na odborníka, lebo to zvyčajne pomáha s windows-skymi veľmi, ako j napriklad tento vstupno-vystupny mik+sluchadla, ak ani to, tak si požičaj od kamoša mik spolu so sluchadlami, skús ich vyskúšať, ak pojdu chýba je v tvojich 

-
RomcoNinus - Amatér
RomcoNinus píše:Ak to vieš, skús si preinštalovať Win, alebo to nechaj na odborníka, lebo to zvyčajne pomáha s windows-skymi veľmi, ako j napriklad tento vstupno-vystupny mik+sluchadla, ak ani to, tak si požičaj od kamoša mik spolu so sluchadlami, skús ich vyskúšať, ak pojdu chýba je v tvojich
Win reinstall neumím, a psal jsem že moje sluchátka mi jdou na jiném pc..tak nevím no..
-
EasyDeath - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2