• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Jailbreak - Přestřelka :D
To není fragmovie,prostě jsem se nudil tak jsem z toho udělal také kratší videjko,divím se, že zrovna ty tu píšeš, když mi na serveru píšeš, že mám WH..
(Přesně v tomto kole jsi napsal,že je to narmalní takhle hrát, když má wh
)
Ano dostal jsem 6x Perma banu na Gamesites, ale z toho 5x neoprávněných,protože sem ten oprávněný dostal, když na demu byl jeden frag, který byl luckerský, ale nechtěl jsem to nějak řešit..

Ano dostal jsem 6x Perma banu na Gamesites, ale z toho 5x neoprávněných,protože sem ten oprávněný dostal, když na demu byl jeden frag, který byl luckerský, ale nechtěl jsem to nějak řešit..

-
Nerwi - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
JE TO SUPER 

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Kdyby toto by bylo FragMovie, tak bych mohl být MovieMaster -.- Tohle není vůbec fragmovie. Dodal jen písničku a dal na youtube. To dokáže i moje ségra...
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
egi1596 píše:Kdyby toto by bylo FragMovie, tak bych mohl být MovieMaster -.- Tohle není vůbec fragmovie. Dodal jen písničku a dal na youtube. To dokáže i moje ségra...
Přesně tak a v předminulém příspěvku jsem už psal, že prostě s těmi programy vůbec neumím v tom videu jsou jen nějaké blbé efeky...

-
Nerwi - Drbna
Takže to je letsplay? Nejde o to jak to je udělané je to video s muzikou a na videu jsou jen fragy nic víc. Takže to není fragmovie? Stop kidding me..
俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
Pošli mi do PMky jedno fragmovie,ve kterém je jedno kolo..Fragmovie se dělá s více kol 5+ ...Todle byla čistě přestřelka prostě..Neřeš to tady díky.. 

-
Nerwi - Drbna
Asi máš poškození mozku. Takže ještě jednou..
Frag = bod, zabití , hit
A ty mi tvrdíš že to tvoje fragmovie není fragmovie protože si tam nezabil 20 hráčů během 15 ale jen jednoho kola?
Fragmovie je video s fragama tak tu přestaň psát také shits. Ale pkud to stále nedokážeš pochopit tak nic neudělám..jl jn někdo dělá fragmovie z 12 cw kde ty fragy musí hledat a někdo zas z jednoho kola na JB kde mu hráči sami vyběhnou do crossu. Chtěl bych vidět tvoje fragmovie z nějakého undzwei cw..
Frag = bod, zabití , hit
A ty mi tvrdíš že to tvoje fragmovie není fragmovie protože si tam nezabil 20 hráčů během 15 ale jen jednoho kola?
Fragmovie je video s fragama tak tu přestaň psát také shits. Ale pkud to stále nedokážeš pochopit tak nic neudělám..jl jn někdo dělá fragmovie z 12 cw kde ty fragy musí hledat a někdo zas z jednoho kola na JB kde mu hráči sami vyběhnou do crossu. Chtěl bych vidět tvoje fragmovie z nějakého undzwei cw..
俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
zeDko12 píše:Co se vám na tom líbí -_- stojí v rohu za stěnou přes kterou vidi jen on, jdou po něm z 90% enes které nikdy nehráli na pubu/tg/mix/cw jediné co je na tom dobré je hudba.. Tohle fragmovie je to samé jako byste si zapli boty a postavili se tam kde je on.
Mne sa napríklad lúbi ten kill cez stenu na začiatku a potom do chatu hneď že WH:D Potom ešte tie 1 shot 1 kill s deaglom sa mi docela páčilo:)
-
Negral - Amatér
Dobré video hlavne stím deaglom
-
ePiK007 - Zkušený
To by snad každy niečo napisal 

Moderátor/Admin project MC titan. (old Jailbreak 5 player)
A.C.A.B
A.C.A.B
-
MatoRoGuE - Pokročilý
• Stránka 2 z 2 • 1, 2