Bars velky problem

Příspěvekod Barman » 27 úno 2013, 16:22

Dobry den prajem..

Prave sa citim ako max. kk* takze prosim, nechodte na mna zhurta za to co som porobil. :lol:
Kupil som si notebook Asus bez operacneho systemu. Ked mi prisiel, chcel som do neho dat win 7 ale neslo to (pri boote vypisovalo CDBOOT : Cannot boot from cd). Tak som si stiahol windows 8 (ktoreho instalacia uz isla). Tu sa to ale.. "fuck up-lo". Proste sa to pekne instalovalo (boli tam dve partitiony, jedna 980Gb druha asi 9GB-dal som to na tu 9GB) az kym to nepytalo restart.. Restart som dal ale ked sa nacitaval win 8, vypisalo ze sa nedokoncila instalacia a je potrebny restart.. A to vypisalo asi aj po 5-6 pokuse, az kym sa s tym "inteligentne" win 8 (nedoinstalovany) nezmieril a vypisal ze pc needs recovery. Prichadza pointa - nemam recovery CD, pri zapnuti PC mi vybehne akurat to a este ze tusim nema nejaky subor ze winlogon.exe a este error "podobny" tomuto 0x0000c255 (nie je to presne!!) V kratkosti, nemozem v tejto chvili urobit absolutne nic.

Dnes sa mi na to pride pozriet jeden znamy, ktory sa do toho chape (sklada compy), takze hadam mi pomoze. Ked to nezrobi on, tak sa mozem akurat tak spoliehat na 2rocnu zaruku a ist do servisu. :( Ak ale mate nejaku radu, bol by som velmô rad :|
Slayer Pantera Megadeth Sepultura Metallica
Barman
Zkušený
Zkušený

Bars velky problem

od Rumcajz » 27 úno 2013, 16:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bars velky problem

Příspěvekod R4gn4r0K » 27 úno 2013, 18:57

Prva moznost: Zozen si Windows Live CD... Nabootuj z neho, vloz instalacku Windoes 7 a sputi setup.exe... Sedma by sa ti mala v poho nainstalovat.

Druha moznost: Skontroluj si BIOS a ako mas nastavene bootovanie. Pozri si, ci mas moznost override bootu. Ak ano, nastav ako prvu jednotku pre boot hdd a restartni ntb. Pri starte (logo asus predpokladam) stlac klavesu pre override a vyber cd-rom. Mne to takto fachcilo. Dalsia moznost je upgrade BIOSu. V podstate problem je vo win7 bootloaderi a asus doskami.

https://www.google.sk/#hl=en&output=sea ... 20&bih=823 - tu je kopa pokecu k problemu
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Barman » 27 úno 2013, 20:02

Takže, dostal so msa do inštalácie win 7, ale akosi sa mi to zaseklo pri expanding windows files na 0% :x
Barman
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Barman » 27 úno 2013, 20:09

Ok, po dobrych 20 minutach sa to rozhodlo, ze to zacne fakcit. Dneska sa na forum uz nedostanem ale zajtra postnem, ci to vyslo alebo nie :)
Barman
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Barman » 28 úno 2013, 13:18

Takze podarilo sa mi to, mam tam win 7, dakujem za radu ragnarok.
Mozete LOCK :mrgreen:
Barman
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod R4gn4r0K » 28 úno 2013, 15:28

niet za co :) zamykam ;)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy