• Stránka 1 z 1
DayZ
Ahoj, vlastní někdo tuto hru?:D
hrozně rád bych si jí koupil ale ještě to nevím jistě.. jestli ji někdo vlastní mohl by mi popsat o co tam vlastně jde?
Co jsem odkoukal z YT je to všichni proti všem + vojáci a zombie? nebo tam můžete tvořit klany atd?
hrozně rád bych si jí koupil ale ještě to nevím jistě.. jestli ji někdo vlastní mohl by mi popsat o co tam vlastně jde?
Co jsem odkoukal z YT je to všichni proti všem + vojáci a zombie? nebo tam můžete tvořit klany atd?
俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
Re: DayZ
Pozri sa 
Je to ako skutočná Zombie hra, simulácia sveta, aký by nastal po Zombie Apokalypse
Tj. - máš hráčov, môžeš ich zabíjať, no môžeš ich prizvať aby ste vytvorili skupinu. Každý proste hrá sám za seba a v tom je tá hra jedinečná a zaujímavá.

Je to ako skutočná Zombie hra, simulácia sveta, aký by nastal po Zombie Apokalypse

Tj. - máš hráčov, môžeš ich zabíjať, no môžeš ich prizvať aby ste vytvorili skupinu. Každý proste hrá sám za seba a v tom je tá hra jedinečná a zaujímavá.

-
GroupleadeR - Zkušený
Neviem či sa to bere ako reklama, ale tu je CZ wiki : http://wiki.dayze.cz/index.php?title=Hlavn%C3%AD_strana
-
kilo - Amatér
zeDko12 píše:Otázka z jiného soudku :
Bude mít DayZ steam karty, pozadí atd..?
Bude nějaká možná odměna pro alpha testery?
Všechno je ve hvězdách

Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
Fuu tak první hodina hraní mě zklamala.. hlavně ten alpha engine na kterém to běží... Podle mé sestavy bych měl zvládat 1600x900 na medium nebo při nejhorším low ale místo toho musím hrát na 800x450 a low -.- ahhhhh
Ale co přetrpím to
mimochodem nevíte někdo nějaké užitečné pomůcky jak zvýšit FPS ( myslím ty kody co se strčí do nastavení hry přes steam )
Ale co přetrpím to

俺は白魔だよ。
-
zeDko12 - Zkušený
zeDko12 píše:Fuu tak první hodina hraní mě zklamala.. hlavně ten alpha engine na kterém to běží... Podle mé sestavy bych měl zvládat 1600x900 na medium nebo při nejhorším low ale místo toho musím hrát na 800x450 a low -.- ahhhhh
Ale co přetrpím tomimochodem nevíte někdo nějaké užitečné pomůcky jak zvýšit FPS ( myslím ty kody co se strčí do nastavení hry přes steam )
Hra neni optimalizovaná možno preto ti to ide tak pomaly, aj keď ja nemám problém s mojím starým PC s 40-30 FPS kde to je hratelné, to sa teším na optimalizáciu

-
kilo - Amatér
Vždycky zemřu v 1 dni
(

-
MaximusSteamak - Zkušený
• Stránka 1 z 1