Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Climp zombie

Příspěvekod Reknat » 20 led 2014, 17:52

Nazdar chcel by som Vás požiadať aby ste bud zrušili alebo zmenšily hp zombie typu climb na zombie darknes a to s toho dôvodu lebo keď strope po stene není absolútne žiadna šanca sa pred nim ubrániť pretože keď lezie po strope tak strieľanie doňho ho vôbec nespomaľuje zamrazenie ho nezamrazí (akurátne mu urobí štit kedze sa pohybuje ďalej a guľky naňho nereagujú) nedá sa mu strielat do hlavy nedá sa odhodiť nozom no proste nič je 0 šanca sa pred nim ubraniť

preto žiadam o úplne zrušenie alebo zmenšenie jeho hp na 1000 alebo to nejak spravte aby ho aspoň spomaľovalo keď donho niekto strieľa.
Reknat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Climp zombie

od Rumcajz » 20 led 2014, 17:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Climp zombie

Příspěvekod jmenoneni » 20 led 2014, 18:15

ahoj tohle není zas tak uplně pravda, climb zombie se da lehce zabít jako ostatní zm. Není na tom nic těžkého, stačí jen střílet doněj a dát si minu kousek odsebe. Ještě k tomu zmrazení, když ho zmrazíš tak leze,po zdi ale,jakmile vyjde na volný prostor je zmrazen. A myslím že 1000 hp je moc málo, tak málo nemá ani crab
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
jmenoneni
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Reknat » 20 led 2014, 18:21

tak zase 1000 hp jasne ze zase ne

tak ale vacsina skrisi je robena tak ze je tam tunel a ziadne volne miesto a taktiez granaty sa uz nedaju dat na laser takze by som to ani nestihal vip-čkary to nemaju problem zabit to hej ale obycajny hraci ano ja som mal vip na servery len som ho stratil a teraz je to nanic keby ma tych 1500 1750 hp max ale vydel som ze obcas ma 1900-2250 myslim

keby aspon do hlavy sa mu da strielat ale neda
Reknat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Davisxxx » 20 led 2014, 19:31

Ahoj nevím,proč by se měl climb rušit.Jak psal jmenoneni stačí dát minu a střilet do něj..
Davisxxx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Davisxxx » 20 led 2014, 19:35

Ale zas je naprd že když leze do campu a hodíš frost granát tak je hned u tebe a máš po srandě.. :D
Davisxxx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SWGuss » 20 led 2014, 22:00

Myslím že se nevyplácí házet granáty, je moc rychlá, ani se neohlídneš a je u tebe ať si třeba na Everestu :D

Ale ty stropy mě osobně taky vadí, ať je camp jak dlouhej, přicucne se na strop a nic jí nezastaví ...
Guss^streetwolf侍

.aLive! Team ''Founder, Player''
steamcommunity.com/groups/onlythosealivesurvive
Official VALVE a CS:GO Software ''Developer, statistics''
with ROCCAT™C.S.A. roccat.org/ROCCAT-SCENE

Obrázek
SWGuss
Amatér
Amatér

Příspěvekod Quick » 20 led 2014, 22:03

Pokud chceš Climba trefovat do hlavy tak si kupuj zbraně který prostřelí zeď (Scoope Hell,Ice Hawk,Fire Dragon)
Jinak je fkt že když zmrazíš Climba když je přilepenej na strop tak se ani nezastaví a navíc mu nemůžeš ubrat ani HP.
Jinak zkus víc běhat než kempit ;) schovej se vždycky až tak při 5-6 posledních lidech :)
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Ovie » 21 led 2014, 06:39 VIP

Quick píše:Pokud chceš Climba trefovat do hlavy tak si kupuj zbraně který prostřelí zeď (Scoope Hell,Ice Hawk,Fire Dragon)
Jinak je fkt že když zmrazíš Climba když je přilepenej na strop tak se ani nezastaví a navíc mu nemůžeš ubrat ani HP.
Jinak zkus víc běhat než kempit ;) schovej se vždycky až tak při 5-6 posledních lidech :)

Ano.. Behej a se scope hell budeš do hlavy dávaokolo
200-250 ;) a taky je lepší běhat na serverech kde musíš prebijet
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Davisxxx » 21 led 2014, 07:13

Quick máš naprostou pravdu.Je lepší nabíhat adrenalin.Do campu pouze,když to nestíháš. Já osobně beru water snake. (nejlíp se mi s ní dává HS)
Davisxxx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Quick » 21 led 2014, 14:52

Davisxxx píše:Quick máš naprostou pravdu.Je lepší nabíhat adrenalin.Do campu pouze,když to nestíháš. Já osobně beru water snake. (nejlíp se mi s ní dává HS)

Ano :) WS taky používám hodně často hlavně na otevřených mapách, ale např.: zm_dusty_camp_v1 se WS nevyplatí skoro všude jsou zdi a sklo které s WS neprostřelíš :) na takových to mapách beru SH (Scoope Hell :D )
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Davisxxx » 21 led 2014, 16:28

Já že speedhack :D,Ani nwm že WS neprostřelí zdi.A to znám ZM jako Své nové puma sálovky :D
Davisxxx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Quick » 21 led 2014, 16:34

:D :D prově proto sem tam napsal Scoope Hell :D protože mi došlo že SH=SpeedHack :D :D
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Davisxxx » 21 led 2014, 16:43

No tak se budu opiičit po Lutherovi s FD, (Fire Dragon) ale jen na malé mapy
:DD snad ho nenaštvu :D .Mimochodem viděl jsem tě kolikrát na chronic 1.. Nepůjdeš někdy na zm blood? :D
Davisxxx
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Quick » 21 led 2014, 18:11

blood mě moc nebaví :) hrál sem tam když sem se ZM módem začítal :) víc mě chytl Chronic ;) ale kdyby nějakej problém stačí napsat ;)
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Davisxxx » 21 led 2014, 18:43

Tudíž jsme přátelé :))) klidně se můžem domluvit a zahrajem na chronicu :)
mám pocit,že tam má luther evip.
Davisxxx
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na Zombie Servery