• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Mapy
Tak jedinečná zm_army_tn_beta3 .. prostě mapa jenom na skore/ na rank
skore 200:0 i víc na téhle mapě není problém 
Ale hodně dobrá a oblíbená moje mapa je zm_cpl_mill_gs (Nebo promiň Luthere jak se jmenuje jsem na mobilu)
Za tuhle mapu ti chci hodně poděkovat! Je to takové suprové oživení "staré" mill_kempy
Více kempů a je spojená do kruhu .. prostě best na můj styl hry .. (Adrenalin : 70-100 + term + SG
)

Ale hodně dobrá a oblíbená moje mapa je zm_cpl_mill_gs (Nebo promiň Luthere jak se jmenuje jsem na mobilu)

-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:Tak jedinečná zm_army_tn_beta3 .. prostě mapa jenom na skore/ na rankskore 200:0 i víc na téhle mapě není problém
Ale hodně dobrá a oblíbená moje mapa je zm_cpl_mill_gs (Nebo promiň Luthere jak se jmenuje jsem na mobilu)Za tuhle mapu ti chci hodně poděkovat! Je to takové suprové oživení "staré" mill_kempy
Více kempů a je spojená do kruhu .. prostě best na můj styl hry .. (Adrenalin : 70-100 + term + SG
)
Nwm co dodat..

-
Davisxxx - Zkušený
S tou mojí mapou je to OK.
Každý na ní má svůj názor a já mu ho brát nebudu.
I já mám nejraději zm_army_tn_beta3. Je to nejlepší mapa na běhání a zabíjení. Můžeš tam běhat kudy chceš a všude máš přehled o tom kde je first a kde jaký zombie (odkud na tebe útočí) a jedeš.
Kill, kill, kill a skore klidně i 100:0 za kolo. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:S tou mojí mapou je to OK.Každý na ní má svůj názor a já mu ho brát nebudu.
I já mám nejraději zm_army_tn_beta3. Je to nejlepší mapa na běhání a zabíjení. Můžeš tam běhat kudy chceš a všude máš přehled o tom kde je first a kde jaký zombie (odkud na tebe útočí) a jedeš.
Kill, kill, kill a skore klidně i 100:0 za kolo.
Jj stačí aby byl first třeba frost. A pak můžes v klidu běhat okolo spawnu a hlídat firsta.. (A Luthere tvoje cpl je lepší než obyč. Cpl.. Jen že se na blood moc nehraje..)
-
Davisxxx - Zkušený
jmenoneni píše:Já osobně si myslím že the best mapa je stará dobra zm_cpl_mill_kampa pak zm_egyptian a chtěl bych se hlavně zeptat jestli by jste tuhle mapu nemohli vrátit byla nejlepší.
Když byla mapa odebrána, tak k tomu musel být nějaký důvod .. Takže, budto se vůbec nehrála nebo třeba shazovala server atd. Já sice nevidím do AF, ale řekl bych, že mapy se přidávat nebudou

-
Ovie - Profesionál
Moje oblíbené mapy : zm_long_jump, zm_dusty_camp_v1 a samozřejmě zm_army_tn_beta3
Lutherova mapa: Luther jednou sám o tý mapě řekl že je na nic
a řekl že udělá lepší a zatim nic
(to není kritika) 
vím že si chtěl udělat zm_aztec, ale přebrushoval si jí
to docela potěší.
Jinak koukal sem na tu tvojí de_aztec2014
pro furieny jak stvořená 
Lutherova mapa: Luther jednou sám o tý mapě řekl že je na nic

vím že si chtěl udělat zm_aztec, ale přebrushoval si jí

Jinak koukal sem na tu tvojí de_aztec2014

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Quick píše:Moje oblíbené mapy : zm_long_jump, zm_dusty_camp_v1 a samozřejmě zm_army_tn_beta3
Lutherova mapa: Luther jednou sám o tý mapě řekl že je na nica řekl že udělá lepší a zatim nic
(to není kritika)
vím že si chtěl udělat zm_aztec, ale přebrushoval si jíto docela potěší.
Jinak koukal sem na tu tvojí de_aztec2014pro furieny jak stvořená
Zm_long_jump

-
Davisxxx - Zkušený
Svaté milované DéDéčko 

Guss^streetwolf侍
.aLive! Team ''Founder, Player''
steamcommunity.com/groups/onlythosealivesurvive
Official VALVE a CS:GO Software ''Developer, statistics''
with ROCCAT™C.S.A. roccat.org/ROCCAT-SCENE

.aLive! Team ''Founder, Player''
steamcommunity.com/groups/onlythosealivesurvive
Official VALVE a CS:GO Software ''Developer, statistics''
with ROCCAT™C.S.A. roccat.org/ROCCAT-SCENE

-
SWGuss - Amatér
Oblúbené mapky zm_arctic_fun a zm_dusty_camp_v1 tam som skill 

-
MethodkoMan36 - Kolemjdoucí
Podla mňa je naj zm_army_tn_beta3, hlavne preto že je veľká aj keď tie kempy nie sú bohvie čo

-
ElektroHause - Pokročilý
Nejlepší mapa pro mě určitě zm_army_tn_beta3. Máš všude přehled kde kdo zabíjí a pobíhá a dobře se "farmí" score
Není nic lepšího než chodit s winchestrovkou okolo mapy se 100% adrenalinu a zabíjet zombie a následně brokovnici vyměnit za special gun 

-
stargate - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2