• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Prosim ADMINOV!
Prosím vás hoci koho, aby ste chodili konečne na bb2 server viem že máte svoje problémi a že možno nestíhate ale prosím na bb2 je každý deň bordel a nedá sa tam už hrať preto je tam tak málo ľudí na server tak prosím veľmi naberte ADMINOV Aktívnych alebo tam chodte aspon raz za den na 30 minút. Prídite sa raz pozriet na BB ako to tam vypadá čo vam poviem pred 4 rokmi keď som tam hrával tak tam boli 3 admini denne asi 5 hodín a nikdy žiaden problém a dneska? 1 admin za 2 mesiace na 10 minút 

-
GhOsTiK - Pokročilý
Prosim ADMINOV!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosim ADMINOV!
GhOsTiK píše:Prosím vás hoci koho, aby ste chodili konečne na bb2 server viem že máte svoje problémi a že možno nestíhate ale prosím na bb2 je každý deň bordel a nedá sa tam už hrať preto je tam tak málo ľudí na server tak prosím veľmi naberte ADMINOV Aktívnych alebo tam chodte aspon raz za den na 30 minút. Prídite sa raz pozriet na BB ako to tam vypadá čo vam poviem pred 4 rokmi keď som tam hrával tak tam boli 3 admini denne asi 5 hodín a nikdy žiaden problém a dneska? 1 admin za 2 mesiace na 10 minút
Pokud ti tam chybí admini tak je jednoduše zavolej

A nebo si ve správné sekci požádej o AP sám (musíš sploňovat podmínky)
-
Ovie - Profesionál
Podmienky splnujem mam steam vsetko ale mam tak 700 banov ... a zavolat? pride tam a odide a napise mi ze sa to neda 

-
GhOsTiK - Pokročilý
GhOsTiK píše:Podmienky splnujem mam steam vsetko ale mam tak 700 banov ... a zavolat? pride tam a odide a napise mi ze sa to neda
Máš hodně banů? to je tvoje demence .. nezbývá ti nic jiného, než je tam volat

-
Ovie - Profesionál
Každé 2 minuty ich volať ? si v pohode?
A potom že prečo je 8 ludi na servery o 17:00 

-
GhOsTiK - Pokročilý
GhOsTiK píše:Každé 2 minuty ich volať ? si v pohode?A potom že prečo je 8 ludi na servery o 17:00
Ano, jsem v pohodě

-
Ovie - Profesionál
700 banů ?
BB jsou problémové servery
Já osobně BB nehraju. Ten mód mě vůbec nebaví, a ani ho neumim. Buť můžeš volat adminy na servery a nebo hlásit do PP
víc ti asi neporadim.

Já osobně BB nehraju. Ten mód mě vůbec nebaví, a ani ho neumim. Buť můžeš volat adminy na servery a nebo hlásit do PP
víc ti asi neporadim.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
700 bolo obrazne možno mám 50
ale veď sa tam nedá hrať a ja nemienim vkuse volať adminom prečo tak proste nezoberu adminoa ktory je aktivny...

-
GhOsTiK - Pokročilý
Aktivita adminů je hlídána , máme i svůj osobní život. Bohužel nemůžeme celý dny sedět na serveru a hlídat vás. Vy by ste si měly uvědomit, jestli se vám líbí jak se chováte. Kdyby ste si chtěly vklidu zahrát tak nezačnete nadávat,cheatovat,bugovat se. Nemyslim přímo tebe, ale všeobecně.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Preto som tam aj skončil na BB (Nie na dobro.). Proste bol som tam 16 hodín v kuse, a za ten čas čo som tam bol bolo
neúreku blokovania a podobne. Preto som radšej skončil, a počkám ako sa veci vyvinú.
neúreku blokovania a podobne. Preto som radšej skončil, a počkám ako sa veci vyvinú.

Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
ty radcej vypni počitac konecne mikos ved 16 hodin toje zavislacost 

-
GhOsTiK - Pokročilý
Na BB nehraji a neumím to tam stejně jako QUICK
Prostě upozorňuj admini když jim sám nemůžes být..

-
Davisxxx - Zkušený
16 hodín je akurát 

-
MikosS - Spamerův sluha
MikosS píše:16 hodín je akurát
,,akorát''

-
Davisxxx - Zkušený
Hm, tak boli prázdniny, mal som zlomenú nohu a po ruke niekoľko EnergyDrink, tak som to hold využil. 

-
MikosS - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2