• Stránka 1 z 1
Re: STEAM
Mne to tiež občas robí... skús si dať to tlačítko vedľa ctrl dole vľavo... a potom na lište budeš mať zas tú ikonku tej hry a zas skús kliknúť
(nehovorím na 100% že ti to pôjde ale mne to tak ide)

CS Mapper
CS Admin - All Zombie
CS Admin - All Zombie
-
gravity1236 - Zkušený
Ahoj zkus toto : Steam --> Counter strike (pravym tlačítkem myši) --> vlastnosti --> místní soubory --> ověřit intergrity mezipaměti hry...
popřípadě když nic tak zkus toto : new/#viewtopic.php?f=8&t=31447
popřípadě když nic tak zkus toto : new/#viewtopic.php?f=8&t=31447
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Zdravím ,prosím tě a přeinstaloval jsi i steam i cs? jeslti né udělej to potom podle návodu tam nahaž tyto příkazy new/#viewtopic.php?f=8&t=31447 .Kdyby nešlo najdi si mne na TS a podíváme se na to
každopádně si ověř integritu hry .

-
zmizZzz - Zkušený
Ahoj.. mal som ten istý problém.. tu je môj topic.. máš tam aj riešenie.. http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=8&t=35712 prečítaj si to celé a rob podľa postupu.. funguje na 100 % 

-
Lemur2 - Drbna
Problém by mal byť vyriešeny, keď tak kontaktuj Supportera na TS Servery ts.gamesites.cz alebo sa obráť opäť na forum. Dany link by mal vyriešiť ale všetky problémy.
zámok
zámok
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1