• Stránka 1 z 1
Pravda o steamu
Kúpil som si steam ale hrať cs je oveľa ťažšie ako bez steamu. Mal sa mi zmenšiť ping ale naopak zvýšil sa a zameriavanie je hrozne. Oveľa ľahšie ma odstrelia.
-
Bamblby - Amatér
Pravda o steamu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pravda o steamu
Pri streľbe z MP5 to seká tak,že trafím hlavu súpera aj bez toho aby som na ňu mieril. Dám 3krát hlavu a hneď píšu-vypni to AB-ale neodpisujem im lebo nemám prečo.
-
Bamblby - Amatér
Vždyť je to úplně stejný ne? Steam, NS.
Až na postavy 

-
Nadaap - Kazatelův učeň
keď som hral bez steamu mal som cs stiahnute z gamesites a teraz mam stiahnute cez steam to starsie cs myslím že to bude v tom 

-
Bamblby - Amatér
Nastav si config a Steam v nastaveniach sťahovanie. Presunuto do správnej sekcii kde ti poradia.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Když jsem začal hrát na steamu, tak jsem taky neměl hru nastavenou jako na NS a chvíli trvalo než jsem se do toho dostal..
Stačí si upravovat nastavení podle potřeby a později si zvykneš
Stačí si upravovat nastavení podle potřeby a později si zvykneš

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Jak ti napsal člověk nademnou, musíš si to poupravit dle sebe a zvyknout, pak to bude jako tvé staré csko od GameSites 
LOCK

LOCK

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
• Stránka 1 z 1