Ukažte ostatním svá zajímavá herní videa!

Re: BASEBUILDER -HD-

Příspěvekod Egii » 26 led 2014, 22:07 VIP

Přijde mi to jako reklama na tvůj portál. Poté tam urážíš Gamesites.cz. Já mít práva na web, tak ti tu dám i rovnou ban. Zesměšnuješ portál a potom tu dáváš svoje videa na Gamesites. Že se nestydíš -.- :evil:
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

od Rumcajz » 26 led 2014, 22:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Dirtak » 26 led 2014, 22:22

egi1596 píše:Přijde mi to jako reklama na tvůj portál. Poté tam urážíš Gamesites.cz. Já mít práva na web, tak ti tu dám i rovnou ban. Zesměšnuješ portál a potom tu dáváš svoje videa na Gamesites. Že se nestydíš -.- :evil:

Ja nezosmešnujem portal! Ja som sa tam iba vyjadril. btw. toto je sekcia videa od hráčov, takže tu si možme dávať čo chceme!
btw. niesom sám čo sem dáva videa z iných portálov ako je gs.cz
Dirtak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Egii » 26 led 2014, 23:04 VIP

Dirtak píše:
egi1596 píše:Přijde mi to jako reklama na tvůj portál. Poté tam urážíš Gamesites.cz. Já mít práva na web, tak ti tu dám i rovnou ban. Zesměšnuješ portál a potom tu dáváš svoje videa na Gamesites. Že se nestydíš -.- :evil:

Ja nezosmešnujem portal! Ja som sa tam iba vyjadril. btw. toto je sekcia videa od hráčov, takže tu si možme dávať čo chceme!

názor, který kazí gamesites portál. Že není reklama? Jen v popisu videa pises detaily portálů atd. Přijde mi to jak reklama. Můj názor mi nevemes.
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Dirtak » 26 led 2014, 23:08

egi1596 píše:
Dirtak píše:

názor, který kazí gamesites portál. Že není reklama? Jen v popisu videa pises detaily portálů atd. Přijde mi to jak reklama. Můj názor mi nevemes.

Ja ti tvoj nazor neberem... Ale keď tam niekdo začne bezdvôvodne nadávať, vyjadrím sa tam..
pozri si čo tam napisal:

Velice na píču, kopírování GS.cz
By.[G]arbis

- tak som mu na to odpovedal..
Dirtak
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MeTeOr4z » 27 led 2014, 13:43

Ach jaj, uz ma to fakt unavuje. cely ten vas "portal"... Ukradli ste skiny, samotny mod, a akurát pridali par veci a do kopy to nema ani hlavu a tym padom ani patu... Jasne, ze je to reklama, vy totiz neviete nic ine nez chodit po serveroch a spamovat IP... Toto je tiez len reklama ;) a ktomu ten build je u nas zakazany... Cele dni si na skype mazem ludi ktory ma stym spamuju, na serveroch davam kazdy den bany za to, ze vasi "hraci" vam robia reklamu... a teraz ti poviem aj preco. Na "vasom" BBcku nevydrzi ziaden hrac a vacsinu casu si tam hraju len Admini... Nema to cenu a ktomu nas urazas ? Ukradnes nam mod, skiny, napady a este si schopny nas urazat ? :). Klobuk dole...
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z

Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
MeTeOr4z
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Soplikk » 27 led 2014, 15:45

MeTeOr4z píše:Ach jaj, uz ma to fakt unavuje. cely ten vas "portal"... Ukradli ste skiny, samotny mod, a akurát pridali par veci a do kopy to nema ani hlavu a tym padom ani patu... Jasne, ze je to reklama, vy totiz neviete nic ine nez chodit po serveroch a spamovat IP... Toto je tiez len reklama ;) a ktomu ten build je u nas zakazany... Cele dni si na skype mazem ludi ktory ma stym spamuju, na serveroch davam kazdy den bany za to, ze vasi "hraci" vam robia reklamu... a teraz ti poviem aj preco. Na "vasom" BBcku nevydrzi ziaden hrac a vacsinu casu si tam hraju len Admini... Nema to cenu a ktomu nas urazas ? Ukradnes nam mod, skiny, napady a este si schopny nas urazat ? :). Klobuk dole...

Meteor, vyjadrim sa k tvojim prispevkom ja ako nezávislí hráč.

Ukradli ste skiny, samotny mod,

Ukradli? Tie modely, skiny má 90% portálov v CZ/SK. (s módom BB 7.2). + Nechápem, ako to mohli ukradnúť? Krádež je uplne niečo iné skvôr skopírované..

Ukradnes nam mod, skiny, napady

Ty si myslíš, že to majú len oni... Oni sa len inšpirovali..
Soplikk
Amatér
Amatér

Příspěvekod MeTeOr4z » 27 led 2014, 17:37

Soplikk píše:
MeTeOr4z píše:Ach jaj, uz ma to fakt unavuje. cely ten vas "portal"... Ukradli ste skiny, samotny mod, a akurát pridali par veci a do kopy to nema ani hlavu a tym padom ani patu... Jasne, ze je to reklama, vy totiz neviete nic ine nez chodit po serveroch a spamovat IP... Toto je tiez len reklama ;) a ktomu ten build je u nas zakazany... Cele dni si na skype mazem ludi ktory ma stym spamuju, na serveroch davam kazdy den bany za to, ze vasi "hraci" vam robia reklamu... a teraz ti poviem aj preco. Na "vasom" BBcku nevydrzi ziaden hrac a vacsinu casu si tam hraju len Admini... Nema to cenu a ktomu nas urazas ? Ukradnes nam mod, skiny, napady a este si schopny nas urazat ? :). Klobuk dole...

Meteor, vyjadrim sa k tvojim prispevkom ja ako nezávislí hráč.

Ukradli ste skiny, samotny mod,

Ukradli? Tie modely, skiny má 90% portálov v CZ/SK. (s módom BB 7.2). + Nechápem, ako to mohli ukradnúť? Krádež je uplne niečo iné skvôr skopírované..

Ukradnes nam mod, skiny, napady

Ty si myslíš, že to majú len oni... Oni sa len inšpirovali..

Trosku si to asi nepochopil, ano tie skiny sa daju normalne stiahnut, a aj mod :), ale ten "portal" ma ten mod presne isty ako GS.cz, nic s povodneho nezmenili akurat upravili, ze vam moze padnut gravitacia, speed, invis (to u nas nejde) a vsetko pada aj noVIPkam. Lenze to maju moc prehnane a preto ti kazdy 2 kill padne gravitacia ktora sa ti ani nezapocita ;). Ide o princip a ich vyjadrovanie sa o GS.cz ... Dirtak bol zabanovany za reklamu ;).
[GAMEPLAYER] - http://www.youtube.com/user/MeTeOr4z

Smiech je kolkokrát to jedine, čo nás drží nad vodou
MeTeOr4z
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Soplikk » 27 led 2014, 18:21

Pokiaľ viem, ten mód má aj gs.cz stiahnutý free, len si tam pridali padanie itemov..
btw. už idem ide všetko :D
Soplikk
Amatér
Amatér

Příspěvekod Mara17 » 27 led 2014, 19:54

Dnes jsi na BB1 zase spamoval ten portál.Jsi fakt odvážný.
Mara17 :)
Mara17
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Videa od hráčů