• Stránka 1 z 1
aktivita adminu na zm chronic 1
Čaute hele chci se zeptat když je na serveru zombie chronic 1 tolik adminu, jak mi vysvětlíte že na serveru je jen jeden admin a tp Quick a jednou jsem tam vyděl mino. Vím že mají i soukromý život ale tak chodtě tam,myslím že Quick je na to sám a to není dobrý když tam hraje tolik hráču. To je vše chci jen oduvodnění proč je tam tolik adminu a chodi tam jen quick
CS 1.6 ADMIN * 17.3.2017 - 1.7.2017
-
jmenoneni - Zkušený
aktivita adminu na zm chronic 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: aktivita adminu na zm chronic 1
Na Chronic 3 chodí jenom Vagabund, a předtím než měl práva tam nikdo snad 2 měsíce nebyl ..
Řekl bych, že velká část adminů se zabývá hlavně servery BBs .. (Nikdy jsem to nehrál, ale z fora porušování pravidel to tam vidím furt)
Řekl bych, že velká část adminů se zabývá hlavně servery BBs .. (Nikdy jsem to nehrál, ale z fora porušování pravidel to tam vidím furt)
-
Ovie - Profesionál
Problém je v tom, že mají teď admini možnost adminovat na všech serverech a když třeba hráč z Night #2 dostane práva, tak je jasné, že spíše bude věčně online na Nightu #2 než, aby zašel třeba na Chronic #1 i když tam může adminovat.
A také bych souhlasil s M4LK1Nem, že většina adminů je na BB serverech. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Problém je v tom, že mají teď admini možnost adminovat na všech serverech a když třeba hráč z Night #2 dostane práva, tak je jasné, že spíše bude věčně online na Nightu #2 než, aby zašel třeba na Chronic #1 i když tam může adminovat.A také bych souhlasil s M4LK1Nem, že většina adminů je na BB serverech.
No,jo ale oni tam jsou protože je to na pravidla stejně "problémové" pomalu jako JBs a tak tam musí chohdit víc, taky z důvodu, že je tam co banovat oproti třeba Chronicům .. tam by jsi banoval pořád dokola nadávky atd..

-
Ovie - Profesionál
Ok tohle chápu že admini si chtějí vyzkoušet i jiné servery, ale také by měli víc času ztrávit na jejich priotitních serverech. Neberu jim,to že si to chcou zkusit i někde jinde i já bych si chvíly zahrál jinde, ale tak chodil bych častěji jakože chodím na prioritní server.
-
jmenoneni - Zkušený
jelikož se sem nevyjadřuje nikdo z vedení ani žádné HLSA mužete Lock.
-
jmenoneni - Zkušený
jmenoneni píše:jelikož se sem nevyjadřuje nikdo z vedení ani žádné HLSA mužete Lock.
Tak jestli jsi si myslel, že se jedním topicem něco změní...

-
Ovie - Profesionál
víš já si myslel že si pohlídají aktivitu adminu
-
jmenoneni - Zkušený
Je pravda že adminů je na normal zm dost málo ... na Night 01 nám chodí věčně každý den jen Fr@no...
Guss^streetwolf侍
.aLive! Team ''Founder, Player''
steamcommunity.com/groups/onlythosealivesurvive
Official VALVE a CS:GO Software ''Developer, statistics''
with ROCCAT™C.S.A. roccat.org/ROCCAT-SCENE

.aLive! Team ''Founder, Player''
steamcommunity.com/groups/onlythosealivesurvive
Official VALVE a CS:GO Software ''Developer, statistics''
with ROCCAT™C.S.A. roccat.org/ROCCAT-SCENE

-
SWGuss - Amatér
Každý admin na GS musí nahrát za měsíc nějaký ten čas na server(jakémkoli) kde má práva alespoň 10 hodin (takhle to bylo a myslím, že i je na JBs) Tak není divu, že 10 hodin za 1 měsíc nic není .. může tam chodit jeden týden třeb ob den a pak zase nic ..
-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:Na Chronic 3 chodí jenom Vagabund, a předtím než měl práva tam nikdo snad 2 měsíce nebyl ..
Todle nemůžeš myslet vážně že se admini zabývají hlavně BB servery, jak si psal, jde vidět že si to nikdy nehrál protože o proti chronicu nebo jiných zm se tam strašně porušují pravidla. Chronic sem hrával a to hodně, oproti bb je tam naprostý pořádek. A jestli nevěřís tak příjdi tak na půl hoďky na BB3 (ten je na tom snad nejhůř), a pak si zakládej topic o neaktivitě na chronicu..

-
StiG - Zkušený
• Stránka 1 z 1