• Stránka 1 z 1
STÍŽNOST
Dobrý den.
Omlouvám se, ale nikde tady nemáte místo kde vkládat stížnosti na vzneužívání pravomocí na TS3,
tak proto se obracím ZDE.
Chtěl bych si stěžovat na ADMINA Aloha^ Nonsteamak, který má neoprávněné práva 4 na vašem TS3
když je vzneužívá..
O co jde :
-> Přišel jsem si zahrát GATHER přes váš portál, vlezl jsem do room *DOMLUVA 3" a hned mi zmiňovaný admin
začal vyhrožovat abych odešel jinak me moovne pryč, že drží 1 místo pro svého kamaráda..
Pokud vím, tak když není v roomce tak má smůlu a pokud s ním chce hrát, ať jde timpádem do jiné roomky
a né že začne 2 lidi moovovat někam pryč.
-> Prosím tak o potrestání zmíňovaného admina + odebrání pravomocí na TS3, protože tento člen vašeho teamu
vám maximálně dělá ostudu místo reprezentace.
DŮKAZ : http://www.uloz.to/xDvK9KM/nepravem-moovnuti-zip
Děkuju za pochopení..
přeji pěkný zbytek dne, s pozdravem neumim To.
Omlouvám se, ale nikde tady nemáte místo kde vkládat stížnosti na vzneužívání pravomocí na TS3,
tak proto se obracím ZDE.
Chtěl bych si stěžovat na ADMINA Aloha^ Nonsteamak, který má neoprávněné práva 4 na vašem TS3
když je vzneužívá..
O co jde :
-> Přišel jsem si zahrát GATHER přes váš portál, vlezl jsem do room *DOMLUVA 3" a hned mi zmiňovaný admin
začal vyhrožovat abych odešel jinak me moovne pryč, že drží 1 místo pro svého kamaráda..
Pokud vím, tak když není v roomce tak má smůlu a pokud s ním chce hrát, ať jde timpádem do jiné roomky
a né že začne 2 lidi moovovat někam pryč.
-> Prosím tak o potrestání zmíňovaného admina + odebrání pravomocí na TS3, protože tento člen vašeho teamu
vám maximálně dělá ostudu místo reprezentace.
DŮKAZ : http://www.uloz.to/xDvK9KM/nepravem-moovnuti-zip
Děkuju za pochopení..
přeji pěkný zbytek dne, s pozdravem neumim To.
Všechno jde, když se chce..
-
poiuztrewq - Kolemjdoucí
Re: STÍŽNOST
Zdravím neumim to. Neřekl jsem, že držím místo pro kamaráda. To za1.
Za 2. v roomce nás bylo 9 a chyběl nám poslední. Tak Caeles řekl,drž mi místo,zajdu pro posledního. ŘÍkám fajn,hned v momentu jak se odpojil, se napojils ty. Já sem ti nevyhrožoval,slušně jsem ti řekl, ať opustíš roomku, že tu držím místo adminovi co tu byl a šel sehnat posledního. Ode mě je to vše. Přeji hezký zbytek dne.
Za 2. v roomce nás bylo 9 a chyběl nám poslední. Tak Caeles řekl,drž mi místo,zajdu pro posledního. ŘÍkám fajn,hned v momentu jak se odpojil, se napojils ty. Já sem ti nevyhrožoval,slušně jsem ti řekl, ať opustíš roomku, že tu držím místo adminovi co tu byl a šel sehnat posledního. Ode mě je to vše. Přeji hezký zbytek dne.
Jediná rada, kterou vám můžu dát do života, je: Ach Bože, užívejte si ho!
-
Nonsteamak94 - Pokročilý
Nonsteamak píše:Zdravím neumim to. Neřekl jsem, že držím místo pro kamaráda. To za1.
Aha.. a proto 2 moovnutí.. trošku divné.
Tak jsi ho tam měl moovnut zpátky, jenže to jsi neudělal protože nebyl na TS3 od gamesites
a proto je to důkaz, že lžes a že jsi držel místo kamarádovy.
Toď vše.
A prosím.. příště aspoň nelži, protože logika vždy zvítězí
S pozdravem neumim To.
-
poiuztrewq - Kolemjdoucí
+ po moovnutí do roomky Caeles do roomky nevlezl a přitom v roomce je..
trošku logiky příště, když už lžeš..
A takové lidi máte ve svém teamu, kteří nelžou jen hráčům, ale i vám..
Takový člověk reprezentuje váš portál neutrálně..
S pozdravem neumim To.
trošku logiky příště, když už lžeš..
A takové lidi máte ve svém teamu, kteří nelžou jen hráčům, ale i vám..
Takový člověk reprezentuje váš portál neutrálně..
S pozdravem neumim To.
-
poiuztrewq - Kolemjdoucí
2Moovnutí bylo to samé co u tebe. Došel tam hned potom co jsem moovnul tebe. A Nemohl jsem ho moovnout,jelikož nemám přístup všude. Čili do červených roomek nemůžu moovovat. Až na po3 se tam dostal Caeles.
-
Nonsteamak94 - Pokročilý
Nonsteamak píše:2Moovnutí bylo to samé co u tebe. Došel tam hned potom co jsem moovnul tebe. A Nemohl jsem ho moovnout,jelikož nemám přístup všude. Čili do červených roomek nemůžu moovovat. Až na po3 se tam dostal Caeles.
Nevyhovoravej sa s takejma kecama.. prostě vzneužíváš pravomoce, což je zde dokázáne.
Myslíš si co nejsi, když jsi nad.. ale přitom obyč. lochtan
S pozdravem neumim To.
-
poiuztrewq - Kolemjdoucí
Kdybys ukázal Historii po tom druhém moovnutí viděl bys, že se tam Caeles dostal. Nesnaž se tu ze mě udělat blbého. Ti co máte přístup do historie TS,kouněte se + můžu napsat Adminovi Caeles ať se vyjádří. Víc k tomu nemám co dodat. Jde vidět, že vůbec nevíš,jakou funkci má přístup všude. Víc se tu nebudu hádat.
-
Nonsteamak94 - Pokročilý
Takze tyka sa to mna, bolo nas 9 skocil som do druhej roomky po jedneho hraca a nasledne sa tam prehodili dvaja a nemal som miesto a s nonsteamkom som bol dohodnuty, ze mi podrzi miesto tak moovol tohoto hraca a nasledne som sa napojil ja naspat kde som od zaciatku bol btw, bolo by trosku blbe ak ja som zhanal hracov vsetkym a nedostal sa tam:) takze Nonsteamak dakujem, ze si ho pravom moovol
-
CaeleS - Amatér
CaeleS píše:Takze tyka sa to mna, bolo nas 9 skocil som do druhej roomky po jedneho hraca a nasledne sa tam prehodili dvaja a nemal som miesto a s nonsteamkom som bol dohodnuty, ze mi podrzi miesto tak moovol tohoto hraca a nasledne som sa napojil ja naspat kde som od zaciatku bol btw, bolo by trosku blbe ak ja som zhanal hracov vsetkym a nedostal sa tam:) takze Nonsteamak dakujem, ze si ho pravom moovol
Jako kamarádi držíte spolu dobře..

S pozdravem neumim To.
-
poiuztrewq - Kolemjdoucí
Nonsteamak píše:Kdybys ukázal Historii po tom druhém moovnutí viděl bys, že se tam Caeles dostal. Nesnaž se tu ze mě udělat blbého. Ti co máte přístup do historie TS,kouněte se + můžu napsat Adminovi Caeles ať se vyjádří. Víc k tomu nemám co dodat. Jde vidět, že vůbec nevíš,jakou funkci má přístup všude. Víc se tu nebudu hádat.
Stejně je tu 1 problém.. furt tu jde o vzneužívání pravomocí.
Pokud hráč odejde z room a vejde jinej, tak má smůlu.. z roomky nemá co odcházet.
Jak už jsem psal.. on je ADMIN, proto je něco víc a timpádem moovnu hlupáka ať má místo.
S pozdravem neumim To.
-
poiuztrewq - Kolemjdoucí
poiuztrewq píše:Nonsteamak píše:Kdybys ukázal Historii po tom druhém moovnutí viděl bys, že se tam Caeles dostal. Nesnaž se tu ze mě udělat blbého. Ti co máte přístup do historie TS,kouněte se + můžu napsat Adminovi Caeles ať se vyjádří. Víc k tomu nemám co dodat. Jde vidět, že vůbec nevíš,jakou funkci má přístup všude. Víc se tu nebudu hádat.
Stejně je tu 1 problém.. furt tu jde o vzneužívání pravomocí.
Pokud hráč odejde z room a vejde jinej, tak má smůlu.. z roomky nemá co odcházet.
Jak už jsem psal.. on je ADMIN, proto je něco víc a timpádem moovnu hlupáka ať má místo.
S pozdravem neumim To.
Ne. Žádné takové, ale pokud ten hráč už je na serveru a jde sehnat dalšího,tak má právo se vrátit zpátky.
-
Nonsteamak94 - Pokročilý
Panečku, to sa dá koli moovu napísat takýto sloh, čo predvádzate ?... Neviem prečo riešite banality, ked tu máme globálne oteplovanie... lock
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku