• Stránka 1 z 1
WTF!!!
Dneska asi v 19:36 jsem byl na TS 3 a jeden hráč Taimen mi dal na 10 Min. ban.. řeknu za co : on tam pouštěl nějáké doučování AJ a já jsem řek dík že to poušťíš to se mi ho dí do školy a hend mi nahodí ban na 10 min. za demenci přikládám screen : http://leteckaposta.cz/691846738
-
HoPiKCZ - Amatér
Re: WTF!!!
Taky mam problemy s timto adminem. Normalne jsme s kamosem kecali, najednou prisel Taimen a zeptal se kdo chce ban. Kamarad mu ze srandy rekl "ja" a on mu dal ban na 5 minut. Nemam sice dukaz, ale nemuzu tocit vsecko.
-
Carl99 - Kolemjdoucí
Carl99 píše:Taky mam problemy s timto adminem. Normalne jsme s kamosem kecali, najednou prisel Taimen a zeptal se kdo chce ban. Kamarad mu ze srandy rekl "ja" a on mu dal ban na 5 minut. Nemam sice dukaz, ale nemuzu tocit vsecko.
Tak, když si o ban řekl

-
Ovie - Profesionál
Toto je opravdu divné myslím si že to by normální admin neudělal ale důkazy jsou holt důkazy.
Důležitý není věk, ale co máš v hlavě!
-
alfondra117 - Kolemjdoucí
Nechci do toho moc kecat, ale za 1. Nechápu proč si sám zakládáš další učet aby sis to potvrdil
a za druhé dostal si ban za chování.. Taimen za to nemůže.. A když si řekneš o ban tak se nediv 

-
KdoBylZna - Amatér
• Stránka 1 z 1