• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Pruhy
Dobrý deň prajem, mám takýto problém že, keď si nastavím hru counter strike ako som to niekedy mal nastavene, tak mi začalo robiť asi už mesiac pruhy, tie pruhy vyzerajú sú to hrubé čiary asi 4 centimetrové po celej obrazovke a neustále chodia hore dole je to ako na starej televízii, grafickú kartu mám 128MB Intel notebook značky Acer model E1-531, nikdy mi to nerobilo, zatiaľ mi to robí len na csku nikde inde, hrajem hry world of warcraft tam je to náročnejšie ako na cs-ku. Už to riešim dlhšie so supportmi, ale stále mi vlastne nevedia povedať prečo sa mi robia tie pruhy, niekto mi povie "odchádza ti grafická karta" a niekto "že je to problém v csku" a jeden "zlé nastavenie v počítači" nastavenie mám tak isto ale začalo to robiť keď som prešiel z W8 na W8.1. Dúfam že to nebude problém v tej grafickej karte, ak áno tak si zálohujem všetky data, a pôjdem tento notebook opraviť je v záruke do 29. 8. 2015... budem vďačný za každý jeden príspevok.
Ďakujem...
29. 1. 2014
20:38
Ďakujem...
29. 1. 2014
20:38
-
Houstone - Pokročilý
Re: Pruhy
Ahoj než to hodíš do opravy zkus nejdřív aktualizovat ovladače grafiky 

Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Ahoj,
s týmto problémom som sa už stretol
okrem toho že stiahneš softvér ovládača zo stránky výrobcu grafickej karty tak skús v CS nnajskôr nastaviť také rozlíšenie aké máš na pracovnej ploche.
Ak naďalej tento problém pretrváva tak začni na najväčšom rozlíšení a postupne po jednom ho zmenšuj
pri istom rozlíšení by to malo prestať 
s týmto problémom som sa už stretol

Ak naďalej tento problém pretrváva tak začni na najväčšom rozlíšení a postupne po jednom ho zmenšuj

Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
Riešil som to buď s bagetou, alebo s lukym, už neviem Vás poznám najviac kedže tam ste neustále. Áno skúšal som to pomohlo to ale neukazovalo mi steam fotku keď som dal TAB, potom som to nastavil že mi to už nerobilo, ale potom keď som dal omylom "F9" to celé padlo a nastavenia od znova... Jeden mi vravel že:
"Robilo to aj mne, na csku, a potom to začalo robiť na celom počítači, odchádza ti grafická karta, choď to reklamovať, postupne sa ti to bude robiť všade, zatiaľ si v prvom štádiu."
"Robilo to aj mne, na csku, a potom to začalo robiť na celom počítači, odchádza ti grafická karta, choď to reklamovať, postupne sa ti to bude robiť všade, zatiaľ si v prvom štádiu."
-
Houstone - Pokročilý
Houstone píše:+Mali by dať hráčom editovať príspevky...
to nemyslíš vážne

e. by andy: Však co, já si toho taky vždy přál moc

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
1olsavitto píše:Houstone píše:+Mali by dať hráčom editovať príspevky...
to nemyslíš vážne
e. by andy: Však co, já si toho taky vždy přál moc
Aby mohli editovať vlastné príspevky len jedenkrát... No tak dal som si to na veľkú obrazovku na 1366x768 ale neukazuje mi fotky na steame v hre ani kto je zo steamakov na servery... A keď to dám ako som to mal robí to pruhy
-
Houstone - Pokročilý
Zdravíčko nevím jak jsi pokročil nebo né ,já bych jen chtěl dodat že to jak jeden vravil že odchází grafika tak to je pravda už jsem se s tím setkal ,moje řešení u stolního pc bylo upéct grafiku v troubě samozdřejmě jsem počítal s nejhorším návodů na YTB je dost ,,no k věco tak jsem jí upekl a ona dodnes funguje
a né že to uděláš pak mě obviníš že sem ti to.. 

-
zmizZzz - Zkušený
Aj mne to niekedy robí 

My gaming Pc
CPU- Intel i7 4790K
GPU- Gigabyte Gtx 970 Gaming
Motherboard- Asus Maximus VII Ranger
RAM- Kingston Hyperx Fury 1866 MHz
HDD- Seagate Barracuda 2000 GB
SSD- Kingston Hyperx 3K 120 GB
CPU Cooler- Noctua NH-D14
Power Supply- Corsair RM650
CPU- Intel i7 4790K
GPU- Gigabyte Gtx 970 Gaming
Motherboard- Asus Maximus VII Ranger
RAM- Kingston Hyperx Fury 1866 MHz
HDD- Seagate Barracuda 2000 GB
SSD- Kingston Hyperx 3K 120 GB
CPU Cooler- Noctua NH-D14
Power Supply- Corsair RM650
-
ser - Zkušený
Akú frekvenciu monitora máš ? Možno ti to blbne kôli tomu , to na steame vieme vyriešiť nasledovne :
Steam , knižnica , cs(klik pravym) , vlastnosti , nastavit možnosti spustenia , a do riadku vložíš toto :-w 1366 -h 768 -freq 60 -freq 60(číslo za freq , vložíš podľa svojej frekvencie).
Steam , knižnica , cs(klik pravym) , vlastnosti , nastavit možnosti spustenia , a do riadku vložíš toto :-w 1366 -h 768 -freq 60 -freq 60(číslo za freq , vložíš podľa svojej frekvencie).

-
RoflRay - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2