• Stránka 1 z 1
Problém s STEAM CS 1.6 !
Takže , Ahojte .
Mám jeden problém s CS 1.6 na STEAME Ked dám hrat CS1.6 (cez steam) a vyhodí mi celu zelenu obrazovku.. neviem prečo..
Prosím poradte..
Dakujem s pozdravom
E0L.
Mám jeden problém s CS 1.6 na STEAME Ked dám hrat CS1.6 (cez steam) a vyhodí mi celu zelenu obrazovku.. neviem prečo..
Prosím poradte..
Dakujem s pozdravom
E0L.
-
E0L - Kolemjdoucí
Problém s STEAM CS 1.6 !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s STEAM CS 1.6 !
Dobre už som to spravil
ale ked chcem dat nejaký skin zbrane atd... tak pojdem do C - Program Files - Steam - SteamApps -moje meno - a nemám tam že counter strike kde bi som normálne ako v NS dával skiny ale mám tam len condition zero acondition zero delete scenes prečo mám tam len tie dve ked mám nainstalovane aj counter strike ???
Prosím poradte...

Prosím poradte...
-
E0L - Kolemjdoucí
Ahoj po update už nie je Counter-Strike zložka ale Half-Life. Takže musíš isť cez Steam > SteamApps > common > Half-Life > cstrike a tam dáš to čo potrebuješ.
-
FizzE - Amatér
Dakujem.
A ešte jedna vec ked si kupujem zbrane (normálne cez B a klikám na zbrane) tak sa mi otáča do lavej strany,zakaždým ked niečo kupim napr: ked kupim m4 tak sa mi otoči do prava , kupim HE otoči sa mi do prava .... atd
A ešte jedna vec ked si kupujem zbrane (normálne cez B a klikám na zbrane) tak sa mi otáča do lavej strany,zakaždým ked niečo kupim napr: ked kupim m4 tak sa mi otoči do prava , kupim HE otoči sa mi do prava .... atd
-
E0L - Kolemjdoucí
E0L píše:Dakujem.
Nastav si v Counter Strike - Options - Video - Renderer -> Open GL.
Myslím že to máš na software -> tam sem ti automaticky dá zbraň do levé strany a nejde do pravé.

Gamesites LEGENDA
-
1dy - Pokročilý
• Stránka 1 z 1