Win 8

Příspěvekod Frut » 01 úno 2014, 13:13

Zdravíčko

Mám problémek s Win 8.
Ten kdo má Win 8 asi ví, že jak chci jít do Windovs menu, tak stračí tlačítko Windows. Ale mně se to nějak přehodilo na ESC a nevím jak to přehodit zpět !!! Diky za rady a kdyby co tak se ptejte dál a ja popíšu :D
Frut
Zkušený
Zkušený

Win 8

od Rumcajz » 01 úno 2014, 13:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Win 8

Příspěvekod Mattonius » 02 úno 2014, 00:44

To vypadá spíš ně nějakou chybu přímo v klávesnici, respektivě v čipu, který vyhodnocuje zpracování kláves. Nejsem si vědom že by windows podporoval nějaké vlastní definované zkratky.
- otázka : Když zmáčkeš escape (jedno v jaký aplikaci nebo v průzkumníku), udělá to to stejný, jako kdyby si zmáčknul klávesu win? vyvolá nabídku start respektivě tě přehodí do metra?
Obrázek
- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
Mattonius
Mistr
Mistr

Příspěvekod R4gn4r0K » 02 úno 2014, 00:57

Mattonius píše:To vypadá spíš ně nějakou chybu přímo v klávesnici, respektivě v čipu, který vyhodnocuje zpracování kláves. Nejsem si vědom že by windows podporoval nějaké vlastní definované zkratky.
- otázka : Když zmáčkeš escape (jedno v jaký aplikaci nebo v průzkumníku), udělá to to stejný, jako kdyby si zmáčknul klávesu win? vyvolá nabídku start respektivě tě přehodí do metra?

predstav si, ze v registroch windowsu vies premapovat klavesy ako chces :) zle je, ze povodne hodnoty som nikde nenasiel...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Mattonius » 02 úno 2014, 23:05

fajn :-) , Napíšeš mi cestu?
Tak se podívej na svoje hodnoty, předpokládám že ikdyž máš třeba win7, tak ty hodnoty budou totožný na win8, kterej nainstalovanej momentálně nemám
Obrázek
Mattonius
Mistr
Mistr

Příspěvekod R4gn4r0K » 02 úno 2014, 23:26

Mattonius píše:fajn :-) , Napíšeš mi cestu?
Tak se podívej na svoje hodnoty, předpokládám že ikdyž máš třeba win7, tak ty hodnoty budou totožný na win8, kterej nainstalovanej momentálně nemám

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout ale lahsie, ako davat bitovy kluc na definiciu mapy je napr. pouzit http://sharpkeys.codeplex.com/
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Mattonius » 04 úno 2014, 10:39

Tak co, pomohlo ti to ručně si přenastavit klávesy? Ikdyž vzhledem k tomu, že není žádná odpověď po 3 dny...
Obrázek
Mattonius
Mistr
Mistr

Příspěvekod R4gn4r0K » 04 úno 2014, 12:42

kedze nie je odpoved, ako pise kolega, lockujem tento thread... unlock cez PM...
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy