• Stránka 1 z 1
[Zombie night] SG grenade fps drop.
Dobrý deň prajem.
Hrávam na servery zombie night a vždy, keď je niekde položený sg granade, ktorý spôsobuje svietenie mám nehorázny fps drop(z cca 80fps na 5-20fps). Najhoršie na tom je to, že pri tak málo fps to nehorázne lagguje a nedá sa mi naplno hrať, preto sa vás pýtam či nepoznáte nejaký príkaz do konzole alebo niečo iné čo by mi mohlo pomôcť tento fps drop eliminovať? Hladal som už na internete, vyskúšal som mnoho príkazov do konzole, ale bohužial mi zatial nič nepomohlo. Podobný fps drop mám aj keď mám zapnuté night vision. Grafické ovládače mám aktualizované.
Ďakujem vopred,
riko.
Hrávam na servery zombie night a vždy, keď je niekde položený sg granade, ktorý spôsobuje svietenie mám nehorázny fps drop(z cca 80fps na 5-20fps). Najhoršie na tom je to, že pri tak málo fps to nehorázne lagguje a nedá sa mi naplno hrať, preto sa vás pýtam či nepoznáte nejaký príkaz do konzole alebo niečo iné čo by mi mohlo pomôcť tento fps drop eliminovať? Hladal som už na internete, vyskúšal som mnoho príkazov do konzole, ale bohužial mi zatial nič nepomohlo. Podobný fps drop mám aj keď mám zapnuté night vision. Grafické ovládače mám aktualizované.
Ďakujem vopred,
riko.
-
riko - Kolemjdoucí
[Zombie night] SG grenade fps drop.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Zombie night] SG grenade fps drop.
Ahoj měl sem podobný problém dokud sem nekupoval novej ntb. Problém může bejt v tom že máš už starej PC nebo slabej procesor
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Máš steam cs či nonsteam cs ak máš nonsteam tak skus stiahnut inu verziu cs
-
ElektroHause - Pokročilý
Tento problém, podle mého názoru, zapřičiňuje slabá grafická karta.
-
96Oemov96 - Amatér
Vlastním steam countre strike. Grafickú kartu mám nVidiu GeForce GT 540M.
Notebook mám starý cca dva a pol roka a bohužial teraz nemám finančné prostriedky na nový. Neexistuje nejaká možnosť vypnutia svietenia ten granátov cez nejaký príkaz do konzole?
Notebook mám starý cca dva a pol roka a bohužial teraz nemám finančné prostriedky na nový. Neexistuje nejaká možnosť vypnutia svietenia ten granátov cez nejaký príkaz do konzole?

-
riko - Kolemjdoucí
riko píše:Vlastním steam countre strike. Grafickú kartu mám nVidiu GeForce GT 540M.
Myslím si, že když si stáhneš nový ovladače pro grafiku + si trochu pošteluješ nastavení grafiky (optimalizace na výkon) tak se ti fps zvedne. Určitě dost pomáhá menší rozlišení (čím menší, tím více fps)
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
V ovládacích panelech Invidie nastav výkon grafiky posuvníkem na "výkon". Také vypni verikální synchronizaci v ovladačích. Mě to sice pomohlo jenom o max 20% ale při hraní Zombie serveru pociťují úlevu a hraje se mi o trochu lépe
Jinak když si u zm zapnu noční vidění tak mi fps dropnou na samé dno a nedá se hrát 

-
stargate - Drbna
• Stránka 1 z 1