• Stránka 1 z 1
#furien#bug penez#zase
Čágo mám prolbém -.- zmizlo mi 10 500 $ z furiena 2 ..ZASE! Už to nehci šetřit znova ,to fakt ne..Tak se chci zptat jestli by stim šlo něco dělat.Protože mě to s prominutím fakt nasaralo! DickyPriston.
- DickyPriston
- Kolemjdoucí
#furien#bug penez#zase
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: #furien#bug penez#zase
Nič sa s tým nedá robiť, pokiaľ nemáš odfotené, že si mal toľko peňazí a kúp si steam ak nemáš, pretože možno sa ti zmenilo Steam/Valve ID, načom aj funguje ukladanie peňazí.
-
gump497 - Zkušený
Ahoj,
je to možné, že se ti stalo, co píše člověk nademnou. Takže, pro příště pokud si Non-Steam hráč, tak si zakup steam učet a originální Counter-Strike kde budeš mít permamentní svoje SID, na které se ti budou ukládat peníze a už se ti taková věc nestane
Vyřešené ...
LOCK
je to možné, že se ti stalo, co píše člověk nademnou. Takže, pro příště pokud si Non-Steam hráč, tak si zakup steam učet a originální Counter-Strike kde budeš mít permamentní svoje SID, na které se ti budou ukládat peníze a už se ti taková věc nestane

Vyřešené ...
LOCK

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Ahoj,
nechápu proč si zakládáš zde topic, když jsem ti to napsal ingame, ale ještě jednou- pokud se ti b ugly peníze, tak s tím bohužel nikdo nic neudělá ani pokud to máš vyfocené / natočené na demu... Neusíš už nikomu psát, peníze ti nevrátí. Nejlepší ochrana proti tomu je pořídit si orginální CSko, mě se to např. ještě nikdy na steamu nestalo
nechápu proč si zakládáš zde topic, když jsem ti to napsal ingame, ale ještě jednou- pokud se ti b ugly peníze, tak s tím bohužel nikdo nic neudělá ani pokud to máš vyfocené / natočené na demu... Neusíš už nikomu psát, peníze ti nevrátí. Nejlepší ochrana proti tomu je pořídit si orginální CSko, mě se to např. ještě nikdy na steamu nestalo

-
KOF - Profesionál
I na steamu se ti můžeš SID na serveru bugnout, ale během pár dní se to spraví.
Lock
Lock
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1