• Stránka 1 z 1
Ns & Steam
čaute , nedávno jsem si stáhl counter strike tu s této stránky a hrál sem ho , dnes jsem si nainstaloval steam ( byl sem línej si ho nainstalovat) a příde mi že váš cs je nějaký rychlejší , rychlejší myš , na steamu když si nastavim myš na 1.5 sen tak je to uplně něco jinýho než na vašem a ta hra na Ns mi příde rychlejší a světlejší ,tak bych se chtěl zeptat jestli by to nějak nešlo udělat i na steamu , nastavení myši světlost atd. jsem zvyklej na tu myš na vašem cs a na steamu to nemužu vubec doladit bud hrozně pomalý a nebo rychlí
díky za odpovědi
díky za odpovědi
-
Macik12 - Kolemjdoucí
Ns & Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ns & Steam
ahoj tak světlost si dej v nastavení video a tam máš jas a gama tak s tím si pohraj. A na myšku též v nastavení tam maš myš tak tam si zapni filtr myšky a mělo by to být lepší 

-
RoSa - Amatér
Toto poznám aj ja, na NS som mal senzitivitu 3 a na STEAME ked ju mám na 3 tak je to moc pomalé. To ti nepomôže skopíkovanie cfg len sa s tým musíš pohrať a nájsť tu spávnu senzitivitu na STEAME. Ja mám napr. 5 a je to v pohode. S tým svetlom som nič také nemal ale v nastaveniach si skús dať "Brightness" na plno (úplne na pravo) - mal by si to mať najsvetlejšie ako ide, samozrejme ked si to chceš dat tmavšie tak to len posunieš do lava 

-
WARNING - Mistr
config sem skusal jasně měl sem to všecko jako na ns ,ale prostě nemužu doladit tu myšku nevim čim to je
,ale díky za rady 

-
Macik12 - Kolemjdoucí
Ahoj jestli si updatoval Steam měl by si jít semnsivitou i pod 1.0 jako0,7 atd... Jinak u mne to mělo vliv třeba že jsem si změnil semnsivitu ve winu pak se změnila i v csku 

-
zmizZzz - Zkušený
Myš ti nastaviť viem : Otvor steam : Knižnica , Counter strike , klikni pravým na csko , daj vlastnosti , potom klikni na možnosti spustenia a tam vlož toto : -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -stretchaspect

-
RoflRay - Zkušený
Neaktívny topic...
LOCK...
LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103