• Stránka 1 z 2 • 1, 2
BUDE NĚJAKÁ SOUTĚŽ ?-?
ahoj mam otazku ?
BUDE NĚJAKA SOUTĚŽ NA JB zase o nějaké ceny atd. myslim že každého to baví
Ale vim že to asi něco stojí ?-?
ALE DIK VŠEM CO DĚLALI SOUTĚŽE NA JB VŠECI JSME SI TO UŽILI EŠTĚ JEDNOU DIK A CAU
CrazyHamsterCZ
BUDE NĚJAKA SOUTĚŽ NA JB zase o nějaké ceny atd. myslim že každého to baví
Ale vim že to asi něco stojí ?-?
ALE DIK VŠEM CO DĚLALI SOUTĚŽE NA JB VŠECI JSME SI TO UŽILI EŠTĚ JEDNOU DIK A CAU

CrazyHamsterCZ
-
XDCrazyhamster - Kolemjdoucí
BUDE NĚJAKÁ SOUTĚŽ ?-?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BUDE NĚJAKÁ SOUTĚŽ ?-?
2x do roka sa koná JB TOP Players. Raz cez zimné prázdniny (osobitne) a cez letné (v pároch). Táto súťaž už má svoju tradíciu a stále je o ňu veľký záujem. Potom je JB Olympiáda ale ta už dlhšie nebola. Na ďalšie súťaže si nespomínam. Čekni TS
-
Hoover - Spamer
Je sice pravda, že na JB soutěž nebyla v posledních 2měsících, ale na TS se rozjíždí Soutěže tak, že je neomezený počet zúčastněných což na JB není. Nemůžeš dělat každý týden na Serveru soutěž, protože by pak VIP začlo ztrácet smysl a ještě doplním, že na JB se koná nejen TJBP, ale i na konci velkých prázdnin jsem zorganizoval JB Přípravu do školy, kterou bych rád vedl jako 2hé pokračování a samozřejmě Scouter Turnaj, který je myslím necelý měsíc potom 

» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» ex-CS:GO Expert
» Věrný uživatel GS
» ex-VIP uživatel: JailBreak #4 ; Web; TS
„Nelitujme mrtvé, ale živé a především ty, kteří žijí bez lásky.“
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
SmouliCzek píše:Je sice pravda, že na JB soutěž nebyla v posledních 2měsících, ale na TS se rozjíždí Soutěže tak, že je neomezený počet zúčastněných což na JB není. Nemůžeš dělat každý týden na Serveru soutěž, protože by pak VIP začlo ztrácet smysl a ještě doplním, že na JB se koná nejen TJBP, ale i na konci velkých prázdnin jsem zorganizoval JB Přípravu do školy, kterou bych rád vedl jako 2hé pokračování a samozřejmě Scouter Turnaj, který je myslím necelý měsíc potom
Dva měsíce nabyla soutěž ? a zimní TJBP byl kdy ?

Jinak je toho tu víc, jak už psal Hoover dvakrát do roka je TJBP, letos byla JB olympiáda a na začátku školního roku byla soutěž takzvaná příprava do školy a Scouter turnaj (only scout) Takže je toho celkem dost + jak píše Šmoula tak TS soutěže

-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:SmouliCzek píše:Je sice pravda, že na JB soutěž nebyla v posledních 2měsících, ale na TS se rozjíždí Soutěže tak, že je neomezený počet zúčastněných což na JB není. Nemůžeš dělat každý týden na Serveru soutěž, protože by pak VIP začlo ztrácet smysl a ještě doplním, že na JB se koná nejen TJBP, ale i na konci velkých prázdnin jsem zorganizoval JB Přípravu do školy, kterou bych rád vedl jako 2hé pokračování a samozřejmě Scouter Turnaj, který je myslím necelý měsíc potom
Dva měsíce nabyla soutěž ? a zimní TJBP byl kdy ?![]()
![]()
Jinak je toho tu víc, jak už psal Hoover dvakrát do roka je TJBP, letos byla JB olympiáda a na začátku školního roku byla soutěž takzvaná příprava do školy a Scouter turnaj (only scout) Takže je toho celkem dost + jak píše Šmoula tak TS soutěže
Tá príprava myslíš tie obrovské schody do neba?

-
Hoover - Spamer
HooveR píše:M4LK1N píše:SmouliCzek píše:Je sice pravda, že na JB soutěž nebyla v posledních 2měsících, ale na TS se rozjíždí Soutěže tak, že je neomezený počet zúčastněných což na JB není. Nemůžeš dělat každý týden na Serveru soutěž, protože by pak VIP začlo ztrácet smysl a ještě doplním, že na JB se koná nejen TJBP, ale i na konci velkých prázdnin jsem zorganizoval JB Přípravu do školy, kterou bych rád vedl jako 2hé pokračování a samozřejmě Scouter Turnaj, který je myslím necelý měsíc potom
![]()
Ak hej tak TO CHCEEM

-
Hoover - Spamer
HooveR píše:HooveR píše:M4LK1N píše:SmouliCzek píše:Je sice pravda, že na JB soutěž nebyla v posledních 2měsících, ale na TS se rozjíždí Soutěže tak, že je neomezený počet zúčastněných což na JB není. Nemůžeš dělat každý týden na Serveru soutěž, protože by pak VIP začlo ztrácet smysl a ještě doplním, že na JB se koná nejen TJBP, ale i na konci velkých prázdnin jsem zorganizoval JB Přípravu do školy, kterou bych rád vedl jako 2hé pokračování a samozřejmě Scouter Turnaj, který je myslím necelý měsíc potom
![]()
Ak hej tak TO CHCEEM
Ano, schody do nebe na west_v2 přes skákačku jak je AWP a pak to pokračovalo po blocích, bylo jich asi 20 v prvním kole .. a postupoval 5 a já jsem se tam měl dostat, ale z nejasných podmínek jsem se musel vrátit zpět na blok kde byl HladiCZak a potom jsem ho i na podruhé porazil

-
Ovie - Profesionál
Malkine a Hoovere, necitujte to prosím vás, a pište si to při nejlepším přes PM. Zbytečně tak spamujete. Jinak ano příprav do školy jsou ty schody a už to máme předělané tak, aby to netrvalo rekordních 2,5hodin 

» ex-CS 1.6 Mapper
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
» ex-Redaktor GS
» ex-WoT Support
» ex-Pořadatel Soutěží
» Věrný uživatel GS
-
Grinch - Mistr
SmouliCzek píše:Malkine a Hoovere, necitujte to prosím vás, a pište si to při nejlepším přes PM. Zbytečně tak spamujete. Jinak ano příprav do školy jsou ty schody a už to máme předělané tak, aby to netrvalo rekordních 2,5hodin
mne by tak dlho nevadilo

-
Hoover - Spamer
Dik Moc
už aspon vim co bude za soutěže....

-
XDCrazyhamster píše:Dik Moc![]()
![]()
![]()
¨
Stačí jenom sledovat tuto sekci, zde se o všem dovíš

-
Ovie - Profesionál
Jj Dlouho jsem nehral a znovu jsem se vratil..
NEVDEL JSEM DIKK ..
NEVDEL JSEM DIKK ..
-
Čauec, nebudu ti to tu opisovat, klasika je TJBP (2x do roka), akorát je to těžší na organizaci, proto to nebývá častěji. Navíc nás není moc pořadatelů (já, Destroy a pak pomáhá občas i FU
) a je to velice náročné na čas
No můžu ti říct, že TJBP bude do prázdnin překopanej a bude trošku jinačí systém (jestli teda ten turnaj znáš).
Co se týká dalších soutěží... o těch nevím, to já nedělám
+ něco mě napadlo, nějaká JB soutěžička, menší než turnaj, ale musím to zpracovat, sepsat a trošku ještě promyslet...
Takže se můžeš těšit, soutěže budou. + Minimálně jedna soutěž každý týden na TeamSpeaku bude

Co se týká dalších soutěží... o těch nevím, to já nedělám

+ něco mě napadlo, nějaká JB soutěžička, menší než turnaj, ale musím to zpracovat, sepsat a trošku ještě promyslet...

Takže se můžeš těšit, soutěže budou. + Minimálně jedna soutěž každý týden na TeamSpeaku bude

-
Thom - Zkušený
Mě už napadlo takových soutěží, ale zorganizovávat by se mi to nechtělo
+ si myslím že by se neujali 

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
A chtel bych se eště optat na to TJBP - co asi bude za soutěže.
Dikkkk.
zatim
XDC.H
Dikkkk.
zatim
XDC.H

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2