• Stránka 1 z 1
Prehravani dema
Takže,pokud si stahnu demo musim do CS a tam si to spustit pres konzoli nebo nebo existuje nejaky vychytany programek se kterym bych to spustil bez spusteni CS?
-
Dyrus - Pokročilý
Prehravani dema
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prehravani dema
O prográmku nevím, ale demo stáhneš třeba z LP a hodíš ho do složky cstrike zapneš CS, do konzole dáš viewdemo / playdemo "názevdema" (doporučuji viewdemo) a přehráváš 

-
Ovie - Profesionál
když si vygooglíš tak najdeš , sám jsem o prográmku moc nevěděl , ale vygooglil jsem a našel jsem , takže hledej šmudlo
-
Bombai - Kolemjdoucí
M4LK1N píše:O prográmku nevím, ale demo stáhneš třeba z LP a hodíš ho do složky cstrike zapneš CS, do konzole dáš viewdemo / playdemo "názevdema" (doporučuji viewdemo) a přehráváš
jen pro info,csko může mít zaplé (minimalizované) a když to tam nakopíruje do cstrike tak to nemusí vypínat a znovu zapínat

-
KalEll - Kolemjdoucí
KalEll píše:M4LK1N píše:O prográmku nevím, ale demo stáhneš třeba z LP a hodíš ho do složky cstrike zapneš CS, do konzole dáš viewdemo / playdemo "názevdema" (doporučuji viewdemo) a přehráváš
jen pro info,csko může mít zaplé (minimalizované) a když to tam nakopíruje do cstrike tak to nemusí vypínat a znovu zapínat
Tak ale někdy to Csko musí zapnout poprvé ..

-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:KalEll píše:M4LK1N píše:O prográmku nevím, ale demo stáhneš třeba z LP a hodíš ho do složky cstrike zapneš CS, do konzole dáš viewdemo / playdemo "názevdema" (doporučuji viewdemo) a přehráváš
Tak ale někdy to Csko musí zapnout poprvé ..
psal jsem to tam jen pro info,přečti si první 3 slova jak sem začal ten příspěvěk

-
KalEll - Kolemjdoucí
Takové prográmky jistě existují. I zde na GS jeden takový uvádíme. Najdeš ho ZDE. Pakliže se ti tento nebude zamlouvat, na googlu zajisté najdeš jiný a pro tebe možná lepší a užitečnější.
LOCK
LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1