• Stránka 1 z 1
admini na JB5
Zdravím chcel by som sa opýtať prečo je taká neaktivita adminov na JB5? Jediný aktívny admin tam je New Project no ako viacerý ľudia hovoria je to len človek. Ostatný admini sa tam ukážu tak raz za týždeň čo neni normálne a to všetko potom čo ste vyhodili adminov : Malibu a Jani. Tak by som chcel nejako poprosiť adminov aby boli aspoň trošku aktívnejší. Na servery sú často cheateri a hlupáci (týpci čo davaju FK a MFK alebo nejaké malé deti čo nechápu ako hrať simona).
-
Marcuss - Amatér
admini na JB5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admini na JB5
Tak se taky trochu podílej.Když tam je cheating nebo MFK , tak natač demo , vyfot ss a do PP to dej podle vzoru a oni si odpočinou den.

-
BwernCz - Mistr
Re: admini na JB5
Zamykám, kontaktuj ma PM som tu skoro stále každý párny týždeň od rána do noci, môžeš kontaktovať aj iného Admina, či už formou PM na webe, na TS Servery alebo možnosť je aj Steam ba iný komunikačný prostriedok. V opačnom prípade môžeš hriešnika nahlásiť v sekcii porušovanie pravidiel kde je topic zameraný na porušovanie JB pravidiel už vytvorený, stačí len dodať informácie - demo, SID. Poprípade skúsiť môžeš ešte chat na fóre. Ďalší podobný topic ale nezakladaj - nemá to význam nakoľko sa nikam nedoporacujeme.
zamykám.
zamykám.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1