Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

SA z5

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 05 úno 2014, 21:06

Zdravím, v podstatě bych chtěl slyšet co si myslíte o tom že už nejsou SA ale jenom HLSA.
Můj názor je že jakmile se zrušil post SA tak HLSA mají více práce a vše trvá déle. Což z toho logicky vyplývá.
[Evip] Jailbreak 6
[Citát] Jediný problém s citáty na internetu je ten, že nelze ověřit jejich pravost. Abraham Lincoln 1863!
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

SA z5

od Rumcajz » 05 úno 2014, 21:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SA z5

Příspěvekod pato8520 » 05 úno 2014, 21:11

ako náhle sa dá post SA bude menej roboty :)
]
pato8520
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod VoneL » 05 úno 2014, 21:11

Myslím si totéž. Ale na druhou stranu si pamatuji že jak byl SA PoldasQweek tak toho zneužíval a prostě HSA pak mají těžké něco takového dokázat a rozsoudit, kdo má pravdu... jestli SA (což je prostě vyšší post a je to prostě celkově důvěryhodnější ) nebo prostý admin a nebo dokonce hráč. Beru to tak, že vše má své klady a zápory, ale souhlasím s tebou
VoneL
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 05 úno 2014, 21:14

VoneL vím jak to myslíš, ale právě proto je tu od toho vedení aby si vzalo do ATeamu schopné SA.
[Evip] Jailbreak 6
[Citát] Jediný problém s citáty na internetu je ten, že nelze ověřit jejich pravost. Abraham Lincoln 1863!
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FragONE » 05 úno 2014, 21:17 VIP

Myslím, že je to zbytečný.. Na co SA když jsou už práva na celé sekce? Stačí 2 HLSA na celou sekci.. Pak je zbytečně milión adminů a tím i víc práce a starostí. Nechal bych to tak.. A kdyby HLSA nestíhali, tak si můžou nabrat dalšího (pokud jsem to dobře pochopil v jednom topicku v Admin sekci).
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 05 úno 2014, 21:24

fragONE píše:Myslím, že je to zbytečný.. Na co SA když jsou už práva na celé sekce? Stačí 2 HLSA na celou sekci.. Pak je zbytečně milión adminů a tím i víc práce a starostí. Nechal bych to tak.. A kdyby HLSA nestíhali, tak si můžou nabrat dalšího (pokud jsem to dobře pochopil v jednom topicku v Admin sekci).

Prostě a jednoduše se stačí podívat na HLSA sekce Jailbreak. Nechci říkat že nedělají co mají ale prostě je to vše zpomalené. Když se podívám na jiné sekce méně hrané tak se to stíhá v pohodě ale JailBreak je prostě zatíženej. (Můj názor)
[Evip] Jailbreak 6
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FragONE » 05 úno 2014, 21:29 VIP

SmajdalfFuNny píše:
fragONE píše:Myslím, že je to zbytečný.. Na co SA když jsou už práva na celé sekce? Stačí 2 HLSA na celou sekci.. Pak je zbytečně milión adminů a tím i víc práce a starostí. Nechal bych to tak.. A kdyby HLSA nestíhali, tak si můžou nabrat dalšího (pokud jsem to dobře pochopil v jednom topicku v Admin sekci).

Prostě a jednoduše se stačí podívat na HLSA sekce Jailbreak. Nechci říkat že nedělají co mají ale prostě je to vše zpomalené. Když se podívám na jiné sekce méně hrané tak se to stíhá v pohodě ale JailBreak je prostě zatíženej. (Můj názor)

Já Jail nehraji ale co vím z jednoho portálu kde jsem působil jako Spolumajtel, že tam hraje hlavně mladší generace a řešit tam něco je někdy o nervy.. Vždycky jsem od Jail módu utíkal co nejdál.. Navíc na velkém portálu jako GS, kde je hodně serverů to dá hodně práce. Já bych si na ni netroufl. Obdivuji za to Aweeho a Nevinnou (y). Nic není hned a jsme jen lidi.. Nemůžeme fungovat celý den jako stroje.. V admin sekci se už myslím tohle téma řešilo a pokud by Awee a Nevi nestíhali, tak si přiberou další HLSAčko ;) Vůbec bych to už neřešil a dodal jen jedno.. Awee a Nevi na hrad! :D
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 05 úno 2014, 21:34

Souhlasím s tebou taky je obdivuju stačí se občas podívat na ty žádosti na admina (př "věk 13 let vemte mě prosím prosím" jako bylo cca před tejdnem -_- ) ... Ale rozhodně by prospělo kdyby přibrali dalšího. Jde to opravdu pomalu.
[Evip] Jailbreak 6
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FragONE » 05 úno 2014, 21:49 VIP

SmajdalfFuNny píše:Souhlasím s tebou taky je obdivuju stačí se občas podívat na ty žádosti na admina (př "věk 13 let vemte mě prosím prosím" jako bylo cca před tejdnem -_- ) ... Ale rozhodně by prospělo kdyby přibrali dalšího. Jde to opravdu pomalu.

Jak jsem psal.. Pokud by sami viděli že nestíhají, tak si přiberou další HLSA :) Myslím, že se může i lock.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod SmajdalfFuNny » 06 úno 2014, 19:56

Todle nebylo vytvořený kvůli jednomu názoru sorry ale nejseš středem vesmíru aby mě stačil jen tvůj názor ;) ...
[Evip] Jailbreak 6
SmajdalfFuNny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Ovie » 06 úno 2014, 20:42 VIP

Většinou je stejně jeden admin, který prostě u GS začínal na nějakém serveru, tak tam bude chodit i nadále nejaktivněji a když už je to ten admin tak asi ví co dělá a nepotřebuje nad se bou někoho jako SA .. stačí HLSA, kteří v ostatní adminy svěřují určitou důvěru ;)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod TheShreek » 07 úno 2014, 09:25 VIP

Já bych řekl, že takhle je to lepší ... SA se mi zdá jako "ikonka" navíc, nic víc. Práva se dostávají do celé sekce + vetšinou vše řeší HLSA
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.

"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo

Ex CS 1.6 HLSA
TheShreek
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Dwandy » 07 úno 2014, 09:57 VIP

a já si myslím, že vám jako hráčům do toho nic není. LOCK
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Volná debata