• Stránka 1 z 1
Mensie privitanie "Tituss"

Zdravim tak ma tak napadlo ze si zahram stare CSko 1.6 snad asi to 7rokoch, aktualne mam 23 a som z Bratislavy. Vobec som necakal ze to este bude niekto hravat (ach tie casy ked som mal 15 a v PC herni sme to hravali) ale bol som velmi prekvapteny ked som objavil webstranku "Gamesites.cz" a to mnozstvo serverov na CS 1.6 a este viacej ma prekvapil pocet hracov, vela novych hernych modov o ktorych som netusil a ktore som este ani nespustil a neviem o com su. Aktualne sa mi velmi paci Paintball ktory hravam na jednotke (aktivoval som si aj VIPko) Dalej som si dal VIP a extra VIP pre Public 1. Tak sa velmi tesim z hrania a dufam ze najdem nove herne mody a alternativy ktore si oblubim a aktivujem si VIP-y aj na nich (len ma pls nezlyncujte za to ze som si nieco kupil ako je zvykom na ostanych hrach, a urazanie hracov s "kupenim" vyhodami). To je asi tak vsetko na uvod idem teda drvit a zbierat Fragy

PS: naposledy ked som hraval CSko ziadne mody ani modifikacie neboli hraval som iba klasicku hru CT vs TT najcastejsie asi assault mapu, iceworld, militiu, dust2, aztec... toto je pre mna obrovske prekvapenie a radost ze hra stale zije!
Dakujem Gamesitu za moznost hrat na skvelych serveroch so skvelimi hracmi
S pozdravom "Tituss"

Procesor:Intel Core i7-4930K
Graficka Karta:Dual (2x) MSI GTX 780 Ti Gaming 3G
RAM:32 gb 1600 Mhz
HDD:Seagate Desktop HDD 4TB + Intel DC S3500 600GB SSD
ZDROJ:Corsair AX1200i
CHLADIČ:NOCTUA NH-D14
SKRIŇA:Zalman GS1200
CENA: XXXX€
-
Tituss - Amatér
Mensie privitanie "Tituss"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mensie privitanie "Tituss"
Problem dnesnch hier (uz aj par rokov dozadu) je v tom ze hry su stereotypne, linearne, nudne, nemaju dej, malu nulovu hratelnost jedine co je na nich dobre je super 3D realisticka grafika s fyzikou lepsou ako v realite
a to uz vela hlavne mladych ludi zname vsetko. ale ja na grafiku kaslem aj 8bitovky vedia byt super (Terraria, Minecraft) alebo aj tiez z nizsou grafikou ako napriklad CS
Hratelnost a zazitok z hry je u mna TOP. Dneska ale vyvojari spravias super 3D grafiku a hned to musi byt super najlepsia hra. "no lebo ma super grafiku". Neznasam dnesne hry (vetcsinu z nich)

Procesor:Intel Core i7-4930K
Graficka Karta:Dual (2x) MSI GTX 780 Ti Gaming 3G
RAM:32 gb 1600 Mhz
HDD:Seagate Desktop HDD 4TB + Intel DC S3500 600GB SSD
ZDROJ:Corsair AX1200i
CHLADIČ:NOCTUA NH-D14
SKRIŇA:Zalman GS1200
CENA: XXXX€
-
Tituss - Amatér
• Stránka 1 z 1