• Stránka 1 z 1
dema
zdravim, raz som tu uz pisal, ale teraz mam nove CS z tejto stranky, no stale mi nenataca dema, presnejsie mi ich neuklada... aj ked co som si stiahol complexity demo player, ono mi to nejake dema najde ale neprehra ich
neviem no, sam v tom mam chaos 

-
Thugar - Amatér
Re: dema
zrejme ti to ten "program" bráni. Odinštaluj ho...a dema by sa ti mali ukladať v zložke CSTRIKE
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
takze doplnim ze som nonsteam,
natacanie cez GS menu mi zrejme nejde tak natacam cez konzolu (record, stop, viewdemo). Ak si dam cez konzolu viewdemo tak mi to demo aj pusti, no v priecinkoch sa mi nedari ho najst... ze by sa mi na to niekto pozrel?
natacanie cez GS menu mi zrejme nejde tak natacam cez konzolu (record, stop, viewdemo). Ak si dam cez konzolu viewdemo tak mi to demo aj pusti, no v priecinkoch sa mi nedari ho najst... ze by sa mi na to niekto pozrel?
-
Thugar - Amatér
Takže, pokud se ti demo pustí, tak ho v PC zajisté někde máš
. Nehledej to přes složku, ale napiš přesný název dema do hledání ve tvém OS, to ti najde. Pokud ne, navštiv náš team speak server a já, nebo některý jiný support ti určitě velmi rád poradí
.

-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1