• Stránka 1 z 1
Vzpomínky na staré časy GS.CZ :)
Ahoj
Určitě někteří z vás si mě tu pamatují,bud jako admina,nebo hráče PVP nebo ke konci jako velkého cheatera nebo bořice serverů s Machalinem a ostatníma borcema 
Nevim,jak kdyz si nekdy zavzpomínám jak jsem tu hrál od 1.1 na creative 2 když server admin byl Zourek a hlavní byl Sluky s Oxem,hrozně mi to chybí .. ty lidi se kterýma jsem se díky MC na GS poznal.Do toho ty starý časy,ty stavby začátky v MC nerdění,nechodění do školy.. byl to mazec a je to už dlouhá doba.ted to sou 2 roky ..
ke všemu jsem točil dost videí pro GS - http://www.youtube.com/user/OffensiveGa ... ture=watch zde máte link na channel,pokud by jste se chtěli podívat.
A proč vlastně píšu toto téma? Zajímá mě jestli vám,se kterýma jsem hrával a hrávají tu do ted jestli vám to chybí,a kdyžtak by jsme sem mohli něco napsat a mohli by jsme pokecat
GSko bylo fakt libovej portál ohledně MC ale dost se toho taky sralo,nevim jak je ten portál na tom teď,na hraní MC není čas..
to je asi tak všechno,s pozdravem _Chory_

Nevim,jak kdyz si nekdy zavzpomínám jak jsem tu hrál od 1.1 na creative 2 když server admin byl Zourek a hlavní byl Sluky s Oxem,hrozně mi to chybí .. ty lidi se kterýma jsem se díky MC na GS poznal.Do toho ty starý časy,ty stavby začátky v MC nerdění,nechodění do školy.. byl to mazec a je to už dlouhá doba.ted to sou 2 roky ..

ke všemu jsem točil dost videí pro GS - http://www.youtube.com/user/OffensiveGa ... ture=watch zde máte link na channel,pokud by jste se chtěli podívat.
A proč vlastně píšu toto téma? Zajímá mě jestli vám,se kterýma jsem hrával a hrávají tu do ted jestli vám to chybí,a kdyžtak by jsme sem mohli něco napsat a mohli by jsme pokecat

to je asi tak všechno,s pozdravem _Chory_

-
Chory - Kolemjdoucí
Vzpomínky na staré časy GS.CZ :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vzpomínky na staré časy GS.CZ :)
Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
-
LuigiB - Zkušený
• Stránka 1 z 1