• Stránka 1 z 1
Steam.....
Takže já vím že mám otvorené jedno vlákno ale nikdo neodepisuje ..takže tu. kedy přijdem na server Furien 9 po náké dobe ma to kickne .Píše to You have been disconected from the server , Reason: Bad command character in client comannd .
Kdy by mi tu někdo pomohl bol by som rád přemíšlim otom že som přišel o 7euro:( no hele reinstaloval som to a dalej už neviem co

Kdy by mi tu někdo pomohl bol by som rád přemíšlim otom že som přišel o 7euro:( no hele reinstaloval som to a dalej už neviem co

-
C0m - Amatér
Steam.....
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam.....
To sa stalo pár krát aj mne ale len pár krát čo znamená že ma to 2 krát vyhodilo zo serveru a už som o tom nepočul 

-
WARNING - Mistr
C:\Program Files (x86)\Steam - Mal by si tam nájsť súbor ClientRegistry.blob . Tento súbor treba zmazať , reštartovať steam a malo by to fungovať . Skús to a snáď to zaberie
Pekný večer .

Pekný večer .

-
RoflRay - Zkušený
Ahoj nepomohlo mám toho dost....
-
C0m - Amatér
No tak ešte počkaj , možno niekto príde s riešením , ale ak si neskúšal ešte , tak to jednoducho celé reinstall-uj a možno to bude stačiť . Ja ti už žiaľ poradiť inak neviem .
Pekný večer .
Pekný večer .

-
RoflRay - Zkušený
Reinstall cs nebo i steamu
)

-
jablicko - Amatér
• Stránka 1 z 1