• Stránka 1 z 1
spec ve hre
Zdravím chci se zeptat ,je ZAKAZANO spec(koukat se na hru jak ostatni hraji)když nezaberu misto např když hraje 10lidi / 24 takže volno tam je,je to ZAKAZANO?
Protože jsem dostal ban na 5min což mě přijde opravdu hh ,někteří asi nechtěj aby někdo viděl že
.
Protože jsem dostal ban na 5min což mě přijde opravdu hh ,někteří asi nechtěj aby někdo viděl že

-
clovicek - Amatér
spec ve hre
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: spec ve hre
Je zakázáno spectovat dlouho...
Protože kdiby někoho točily (Cheatera) a admin jim dál BAN tak asi ...
Mislým že můžeš spectovat jen 3 minuty potom te to kickne nebo ti dá admin BAN,ale nevím jak to je na jiních serverov.
Protože kdiby někoho točily (Cheatera) a admin jim dál BAN tak asi ...

Mislým že můžeš spectovat jen 3 minuty potom te to kickne nebo ti dá admin BAN,ale nevím jak to je na jiních serverov.
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Killer, prosím nevyjadřuj se, pokud nevíš, jak to je! Spectovat můžeš jak dlouho chceš, ale musíš být "aktivní", jinak tě to po určité době vykopne ze serveru. Např. psát do chatu nebo se jen stačí koukat na tabulku se skórem! Jinak není zakázané spectovat, takže ti za to admin nesmí dát ban!
-
lenny - Zkušený
pokad admin ye ve hre a ty spectujes, tak nemas co delat ve spec. Pokad mas podezreni na hacky, tak napises adminovy a ten to resi dal. Pokad admin neni ve hre a ye tam hacker, tak se das do spec a natacis. jinak hraci ve spec sa nebanujou pokad vim...
What do you think of me, is ONLY YOUR PROBLEM!!!

-
Coach - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1