• Stránka 1 z 1
BlueScreen
Zdravím borci . Potreboval by som iba zistiť , čo znamená tento blue screen - https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO-fyngYNJNTyECS8bMo8K_Wdf5SQseoIkwD4ApzIGb1gQ3Q6s2g .
Za velkosť sa ospravedlňujem , nerobil som ho ja , ale nahadzuje sa mi presne ten istý . Ak by ste vedeli čo to je , prosím o radu . Jednu mi dal kamoš , to skúsim dnes (reinstall windows,format disk) ale vraj to nemusí zabrať . Je ešte niečo , čo by sa s tým dalo robiť ?
Ďakujem ...
Za velkosť sa ospravedlňujem , nerobil som ho ja , ale nahadzuje sa mi presne ten istý . Ak by ste vedeli čo to je , prosím o radu . Jednu mi dal kamoš , to skúsim dnes (reinstall windows,format disk) ale vraj to nemusí zabrať . Je ešte niečo , čo by sa s tým dalo robiť ?
Ďakujem ...

-
RoflRay - Zkušený
BlueScreen
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BlueScreen
+ kdy se to stava? pri zatezi? pri hre? po urcitym case? jak dlouho se to deje? zkousel si obnovit pc do stavu kdy to jeste slo?

-
mefistos - Amatér
Nie nič som nepridával .
Včera mi to prvý krát nahodilo pri CSku , potom som si čítal tu GS fórum a asi po 10minútach od prvého nahodenia bluescreenu sa to stalo zas . Potom šiel cca pol hodinu a vypol som ho , teraz zapol , uvidím , ako čo sa bde ďalej diať .
Momentálne windows7 ultimate .
Včera mi to prvý krát nahodilo pri CSku , potom som si čítal tu GS fórum a asi po 10minútach od prvého nahodenia bluescreenu sa to stalo zas . Potom šiel cca pol hodinu a vypol som ho , teraz zapol , uvidím , ako čo sa bde ďalej diať .

-
RoflRay - Zkušený
RoflRay píše:Nie nič som nepridával .
rozhodne zkus skrze obnovu systemu hodit pocitac do jakyhokoliv data starsiho 3 dnu.. nez tohle zaclo delat... dle info na netu to je udajne diky spatnejm driverum

-
mefistos - Amatér
Aha , no ešte dnes budem volať kamošovi , či sa na to bude vedieť prísť kuknúť , keď nie tak to večer zoberiem do parády ja
No vraj to môže byť aj za opotrebované komponenty ... Keď už niečo odchádza , vtedy zvykne hodiť toto ... Ale to neviem či to je pravda

No vraj to môže byť aj za opotrebované komponenty ... Keď už niečo odchádza , vtedy zvykne hodiť toto ... Ale to neviem či to je pravda

-
RoflRay - Zkušený
jojo nedotahnuty sroubky... uvolneny kontakty... ty mas stolni pc nebo notebook?
tohle je taky dobra utilitka http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html co povi vic info ktery se nestihne opstat nebo vycist z BSOD... stahni a mrkni
... pripadne bych mozna doporucil jeste viry.cz tam maj jednoho manika kterej se v BSOD vyzna (jeste rok zpet tam byl a radil mi).. tak bych mozna zkusil i je.. sou hrozne sikovny lidi 
tohle je taky dobra utilitka http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html co povi vic info ktery se nestihne opstat nebo vycist z BSOD... stahni a mrkni

-
mefistos - Amatér
RoflRay píše:Jasné dík mocDneska sa v tom pohrabem ... Čudujem sa , že to zatiaľ ide bez blue
me to obcas taky hazelo BSOD i nekolikrat za sebou a pak rok nic.. muze to bejt chvilkouvy.. nekdy staci do toho kopnout... kdyz to neni laptop:D... hodne zdaru a stesti

-
mefistos - Amatér
LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-