• Stránka 1 z 1
voice abuse nonsteam
Vysvetlite mi niekto preco na jump servery (potencionalne aj na ostatnych) je povoleny voice chat? Silno v chate a vsade propagujete steam a nechate povoleny voice? Je to strasne otravne ked vidim ludi len ako im blikaju mikrofony nic neni pocut a stisuje mi to zvuk. (mam steam => nerozumiem ns)
-
imnosuperstar - Kolemjdoucí
voice abuse nonsteam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: voice abuse nonsteam
Steam je propagován vždy s mírou a je to upozornění pro zájemce, jelikož steam je kupříkaldu povinností při požádání o práva nebo řeší problémy s DIP...
Pokud je chceš slyšet, doporučuji udělat downgrade.
Pokud je chceš slyšet, doporučuji udělat downgrade.
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
Asi sa nerozumieme, ja ich pocut nechcem. Pointa je v tom ze sa hrate na steam portal. Toto tvrdim na zaklade propagacie steam-u na serveroch, poziadavke vlastnit steam ak chce niekto prava a podobne. A ked uz sa teda hrate na steam portal a steam nerozumie nonsteam hracom PRECO nedate na server plugin, co zakaze rozpravat nonsteam hracom.
Rad by som dostal rozumnu odpoved na tuto otazku.
Pozn.: Bavime sa o serveroch JUMP kde je voice uplne zbytocny. A nepiste mi sem rady ze ked sa mi to nepaci mozem si to mute-nut v playerliste (to totiz mutuje aj say).
Rad by som dostal rozumnu odpoved na tuto otazku.
Pozn.: Bavime sa o serveroch JUMP kde je voice uplne zbytocny. A nepiste mi sem rady ze ked sa mi to nepaci mozem si to mute-nut v playerliste (to totiz mutuje aj say).
-
imnosuperstar - Kolemjdoucí
Kdybychom byli steam portál, tak se na server dostanou pouze hráči vlastnící steam - my ale nechceme bránit nikomu hrát na našich serverech.
A to že nerozumíš nonsteam hráčům bych nedával za vinu nám, nýbrž ale společnosti valve za "skvělý" update.
Každopádně se ale nebude rušit komunikace jen jedné straně - nonsteamákům nebo steamařům.
To, jestli se na serveru zakáže voice, nebo se upraví ze strany serveru tak, aby každý slyšel každého pořeším v blízké době.
A to že nerozumíš nonsteam hráčům bych nedával za vinu nám, nýbrž ale společnosti valve za "skvělý" update.
Každopádně se ale nebude rušit komunikace jen jedné straně - nonsteamákům nebo steamařům.
To, jestli se na serveru zakáže voice, nebo se upraví ze strany serveru tak, aby každý slyšel každého pořeším v blízké době.
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1