• Stránka 1 z 1
Ukladanie screenov na Steam.
Dobrý deň. Takže potrebujem pomoc pri ukladaní screenov. Ked si normálne sfotím obrazovku s Printscreenom a dám do skicára Ctrl+V tak mi dá čiernu obrazovku. Potom ked sfotim na steam cez F12 tak neviem kde sa mi to presne uloží alebo v ktorej zložke. Tak prosim o pomoc že kde sa mi to ukladá. 

-
CarmeN - Kolemjdoucí
Ukladanie screenov na Steam.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ukladanie screenov na Steam.
Zdrávko, přes to malování mi to dělá taky. Tak s tím ti neporadím.
Ale s tím druhým- Pokuď vypneš CSko, tak ti najede správce snímků- V levo klikneš na ukázat screeny na disku a to ti zároveň najede do složky, kde máš uložené screeny ze steamu (F12).
Ale s tím druhým- Pokuď vypneš CSko, tak ti najede správce snímků- V levo klikneš na ukázat screeny na disku a to ti zároveň najede do složky, kde máš uložené screeny ze steamu (F12).
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
CarmeN píše:Dobrý deň. Takže potrebujem pomoc pri ukladaní screenov. Ked si normálne sfotím obrazovku s Printscreenom a dám do skicára Ctrl+V tak mi dá čiernu obrazovku. Potom ked sfotim na steam cez F12 tak neviem kde sa mi to presne uloží alebo v ktorej zložke. Tak prosim o pomoc že kde sa mi to ukladá.
Nerob to s PrintScreen ale s CSkovým príkazom snapshot. Obrázok cez príkaz snapshot sa ti uloží do cstrike zložky a koncovku bude mať .bmp (bitová mapa)
-
gump497 - Zkušený
Všechny screeny najdeš např: E:\Steam\userdata\70208468\760\remote\10\screenshots záleží kde máš steam ale cesta by měla vypadat podobně 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Je to blbost fotit printscreenem (nebo jak se tomu říká)...Jestli máš steam tak foť F12, jestli NS tak si to nastav v nastavení..(Mělo by to být nastavený už na F5)
Jestli to nepůjde tak mi napiš PM..
lock
Jestli to nepůjde tak mi napiš PM..
lock
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
• Stránka 1 z 1