• Stránka 1 z 1
JB - Fotbal - dotaz
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na něco
Byli jsme 4 teroristi a stáli na čáře u fotbalu - měli jsme doplňovat blíže ke středu. Začali se rozřazovat týmy a v tu chvíli jedno téčko nedoplnilo. Posléze byl přiřazen ke mě do týmu a simon nám dal nevýhodu za to, že nedoplnil. Nepoškodil mě simon ?:) Díky za odpovědi 

-
jablicko - Amatér
JB - Fotbal - dotaz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB - Fotbal - dotaz
Tak podle toho jaký člověk toho Simona dělal. TO záleží na jeho povaze, jak rozhodne.. 
Zrovna jsi měl smůlu....
Každopádně moc to neřeš ani nemusíš, takových her bude víc. Či už budeš mít smůlu, nebo to vyhraješ...

Zrovna jsi měl smůlu....
Každopádně moc to neřeš ani nemusíš, takových her bude víc. Či už budeš mít smůlu, nebo to vyhraješ...
CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
-
WARNING - Mistr
Re: JB - Fotbal - dotaz
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC