• Stránka 1 z 1
problem s prihlasenim na steam
Dobrý deň mám problém so steamom . Zabudol som heslo . dal som pri prihlasovaní dole že obnoviť heslo . zadal som meno prišiel mi mail s kódom a s otázkou . kód som skopiroval a odpovedal na otázku . posunulo ma ďalej že zadať nové heslo . zadal som obidva a posunulo ma ďalej a tam mi ukázalo že buď som dál zlý kód alebo heslo . mohol som dať také heslo ktoré by tam nemalo byť ? .. dal som iba čisto veľké písmena žiadné čísla ni nič iné . Prosˇim poraďte
BEDO 

-
EDOLackovian - Amatér
problem s prihlasenim na steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problem s prihlasenim na steam
tak do hesla dej maly a velky pismena a cisla.. a okontroluj ze neni stejny jako to cos mel minule... kod z emailu nekopiruj ale rucne prepis tak jak vidis.. at se vyhnes chybam pri kopirovani s mezerou etc

-
mefistos - Amatér
dufam ze pomoze , skusim , a tu otazku co som tam dostal tak neviem odpoved spravnu .. aspon myslim ze ju neviem ale posunie ma to dalej a potom ze zle heslo
-
EDOLackovian - Amatér
no muze to bejt i tou otazkou.. jak ta zmena hesla nepomuze tak to je sto pro otazkou a radsi bych kontaktoval stema support 

-
mefistos - Amatér
Bude to určitě tou otázkou. Snaž se tpnout nebo alespoň zapřemýšlet, co jsi tam mohl napsat.
-> Proto je lepší si ty odpovědi na otázky někam zapsat, protože je téměř 100% šance, že odpověď po pár měsících zapomeneš.
-> Proto je lepší si ty odpovědi na otázky někam zapsat, protože je téměř 100% šance, že odpověď po pár měsících zapomeneš.
-
PajaS - Drbna
napisal som im na support
ale co mi oni mozu urobit stym ?? ..

-
EDOLackovian - Amatér
To se dozvíš, až ti odpoví, co ti s tím udělají 

-
PajaS - Drbna
Přesně do hesla malé a velké písmenka + čísla 

-
Bee21 - Amatér
inactie, LOCK
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1